Diena daug kur bus labai šilta, vietomis net karšta, temperatūra kils iki 25-30 laipsnių, vėsiau bus tik prie jūros, čia šils iki 21-23 laipsnių. Karščiausia diena turėtų būti Alytaus, Marijampolės ir Tauragės apskrityse, čia kai kur oras įkais iki 30 laipsnių.

Penktadienio naktį debesys išsisklaidys, dangus daugiausia bus giedras. Lyti nebus iš ko. Vėjas bus silpnas. Naktis bus labai šilta, temperatūra pažemės tik iki 12-17 laipsnių, tik kai kur, didesnė tikimybė šiauriniuose rajonuose vės iki 9-11 laipsnių šilumos.

Penktadienio dieną virš Skandinavijos stiprės ir mūsų šalies link ims stumtis naujas aukšto slėgio centras. Diena bus mažai debesuota, lietaus tikimybė išliks maža. Vėjas pasisuks iš šiaurės, šiaurės rytų ir sustiprės iki 6-11 m/s. Anticiklonas su šiaurės vėju į mūsų šalį ims stumti ne tokį šiltą orą iš šiaurės, todėl temperatūra kils lėčiau nei ketvirtadienį, popietę sušils iki 23-28 laipsnių, o šiauriniuose rajonuose vietomis bus tik iki 20-22 laipsniai.

Šeštadienio naktį vyraus giedri, dieną mažai debesuoti orai. Lietaus nenumatoma. Pūs stiprokas šiaurės rytų vėjas, 7-12 m/s greičiu. Į šalį atplūs dar šiek tiek vėsesnio oro masė, naktį vės iki 9-14 laipsnių, dieną sušils iki 19-24 laipsnių.