Ketvirtadienio dieną 30-32 laipsnių kaitra apims daugelį pietinių, rytinių bei vidurio Lietuvos rajonų. Žemaitijoje dienos karštį prislopins debesys bei trumpos, vietomis smarkios liūtys. Temperatūra čia sieks 27-29 laipsnius šilumos. Pūs gaivesnis vidutinio stiprumo daugiausia vakarinių krypčių vėjas, tačiau per perkūniją vietomis gali kilti ir stiprūs vėjo gūsiai. Trumpai gali palyti ir mūsų pajūryje, bus apie 25-26 laipsnius šilumos.

Į rytinę šalies pusę lietaus debesys greičiausiai neprasiskverbs, jiems kelią užtvers virš Rusijos išplitęs anticiklonas. Šioje Lietuvos dalyje bus mažai debesuota. Vėjas pūs iš pietryčių. Sostinėje tikimasi iki 31, o Kaune iki 32 laipsnių karščio.

Penktadienio naktis mažai gaivins. Temperatūra daug kur bus apie 20-22 laipsnius, tik kraštiniuose rytiniuose rajonuose bus truputį gaiviau, apie 18 laipsnių šilumos. Lietaus debesys šalies vakaruose pamažu nunyks. Nebent nakties pradžioje vietomis dar gali trumpai, bet jau nestipriai palyti.

Dieną pietryčių vėjas storesnius debesis nugins daugiau į vakarus, virš jūros. Tad lietus gali jau ir nesusikaupti. O kaitra išplis jau į visą šalį. Temperatūra kils iki 30-34 laipsnių karščio.

Šeštadienio dieną vakarinėje šalies pusėje vėl tikėtinos liūtys su perkūnija, temperatūra bus truputį žemesnė.