Smiltynės ir Girulių paplūdimius dėl švaresnio smėlio renkasi šeimos, turinčios vaikų. Į Melnragę atvažiuoja pagyvenę žmonės ir moksleiviai, nes jiems čia arčiau.

Antroji Melnragė traukia linksmas kompanijas ir sportuoti mėgstančius žmones, nes čia yra pliažo tinklinio aikštelės, kelios kavinės, dušai.

Kaitri saulė, šiltas ir švarus vanduo, įdegę kūnai ir plačios šypsenos. Atrodo, kad tiems žmonėms atostogos ištisus metus. Net nesibaigus darbo dienai visi pliažai pilnutėliai.

Vienintelis dalykas, kuris lyg šaukštas deguto gadina visą statinę medaus – iki šiol neveikiantys pavasarį pastatyti pusę milijono litų kainavę naujutėlaičiai konteineriniai tualetai.

Vienas tualetas pastatytas vietoje nugriauto seno stacionaraus tualeto Antrojoje Melnragėje, antras – prie Neįgaliųjų paplūdimio ir du Smiltynėje: vienas prie tako, vedančio į centrinę gelbėjimo stotį, kitas prie pačios gelbėjimo stoties.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, koją kiša AB „Lesto“ reikalavimai. „Jie mums neleidžia patiems atvesti elektros, todėl viskas ir užsitęsė. Aiškina, kad jie ir viešuosius pirkimus organizuos, ir kabelį iki tualetų atves. Rugpjūčio mėnesį turėtų viską užbaigti. Aišku, kad blogai. Tačiau kai pasvarstai, kad iki šiol tualetų čia nebuvo, o dabar turėsime, vis smagiau“, - optimizmo neprarado L. Dūda.

„Lesto“ informuoja, kad gavusi visą būtiną informaciją iš Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos, procedūras pradėjo pagal teisės aktuose numatytą tvarką ir laikydamasi numatytų terminų.

„Visais atvejais mes siekiame per kuo įmanomą trumpesnį laiką atlikti visus reikiamus darbus, - teigė bendrovė. - Pagal savivaldybės projektus prie elektros tinklų numatyta prijungti iš viso devynis
objektus. Trijų objektų prijungimo projektai jau suderinti, tad du objektai bus prijungti kitą savaitę. Trečio objekto prijungimo darbai numatyti rugpjūčio pabaigoje, pasibaigus viešojo pirkimo procedūroms. Likusių šešių objektų projektai dar derinami“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)