Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyva per keletą dienų ketinama išdalinti daugiau nei 4 tūkst. mineralinio vandens buteliukų.

„Medikai įspėja, kad esant tokiai temperatūrai, vanduo žmogui yra būtinas. Labai svarbu, kad prie iniciatyvos prisijungtų kuo daugiau sostinės restoranų ir kavinių“, – sako Vilniaus mero pavaduotojas Romas Adomavičius.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė ragina ne tik asociacijos narius, bet visas sostinės viešojo maitinimo įstaigas prisidėti prie šios akcijos ir nemokamo vandens stikline pavaišinti visus užsukusius.

Pasak Veterinarijos tarnybos vadovo Jono Miliaus, vanduo Vilniuje – labai geros kokybės, todėl maitinimo įstaigų darbuotojai gali drąsiai siūlyti vandenį ištroškusiems.

Ši Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyva pradėta prieš kelias dienas, kuomet kontrolieriai keleiviams, laukiantiems autobusų, išdalino beveik 1500 butelių geriamojo vandens.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)