Nors pranašaujami dar geresni orai, tačiau penktadienio popietę kamščių prie įvažiavimo į Palangą nebuvo matyti. O tie, kurie sumanė atvykti pasiilsėti prie jūros ir iš anksto nerezervavo kambario, galėjo susirasti nakvynę pas pakelėje nuomininkus viliojančias močiutes.

Vos vos banguojanti jūra, žydras dangus ir kaitri saulė puikiai nuteikė poilsiautojus. Sinoptikų žadami palankūs orai atostogoms priviliojo į pliažus daugybė saulės pasiilgusių. Vieni rinkosi aktyvų poilsį ir mieliau žaidė paplūdimio žaidimus, o kiti ilsėjosi atsigulę ant įkaitusio smėlio.

Merginos, žiemą kantriai lankiusios sporto klubus, pliaže demonstravo pritrenkiančias figūras, kurias išryškino seksualūs maudymosi kostiumėliai. Dailiosios lyties atstovės laiką mieliau leido gulėdamos prie jūros, nei žaisdamos su kamuoliu.

Palangos poilsiautojai – DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)