„Aludarių dienos šventė jau tapo Kauno miesto tradicija, žmonės jos laukia, todėl kasmet stengiamės juos nustebinti ir sugalvoti vis naujų pramogų. Šiemet užduotis buvo dar sudėtingesnė – turėjome surasti būdą, kaip į renginį, kuriame daugiausia gali dalyvauti tūkstantis žmonių, sutalpinti visus norinčius. Kūrybingos komandos dėka radome ne vieną sprendimą, leisiantį šių metų šventę padaryti išties išskirtinę ir, tikimės, didžiausią, kokia iki šiol yra buvusi“, – komentuoja renginį organizuojančios AB „Volfas Engelman“ vadovas Marius Horbačauskas.

Tam, kad būtų išvengta didelio žmonių susibūrimo vienoje vietoje, organizatoriai sugalvojo paskirstyti šventės pramogas po visą Kauno centrą. Viena tokių – nealkoholinio alaus pilstymas netradicinėse vietose. Nuo 14 val. kauniečiai ir miesto svečiai bus vaišinami nealkoholiniu alumi, kuris liesis tiesiai iš reklaminių kolonų, esančių prie Vienybės aikštės ir „Akropolio“ pagrindinio įėjimo. Anot šventės organizatorių, toks sprendimas Lietuvoje dar nebuvo įgyvendintas.

15 val. nuo Kauno miesto rotušės pajudės teatralizuotas muzikinis šou kartu su Viktoru Diawara-Vee priešakyje. Eitynės pajudės link Kauno pilies, tęsis pro Vienybės ir Nepriklausomybės aikštes, kol galiausiai pasieks „Volfo Engelman“ bravorą.

Pagrindinis renginys šeštadienį prasidės 14 val. ir vyks prie Kauno centre esančio „Volfo Engelman“ bravoro. Čia dieną koncertuos grupės „Strings of Earth Orchestra“, o vakare svečius džiugins „Biplan“ ir Manto Jankavičiaus pasirodymas su grupe.

17 val. prie alaus daryklos taip pat vyks pokalbių laida „Kitokie pasikalbėjimai“, kurioje žinomas humoristas Mantas Bartuševičius kalbins rašytoją Aidą Puklevičių.

Pramogų bus ne tik kauniečiams ir miesto svečiams, bet ir tiems, kurie šį šeštadienį negalės gyvai sudalyvauti renginyje.

Ilgametę patirtį turintys Kaune esančio bravoro aludariai Giedrius Valančius ir Petras Sadovskis ves nacionalinę nealkoholinio alaus degustaciją, kuri bus gyvai transliuojama internetu. Degustacijoje norintys dalyvauti žmonės nealkoholinio alaus galės iš anksto įsigyti maisto parduotuvėse, kurios prekiauja „Volfo Engelman“ produkcija, ir šventės dieną jį ragauti, žiūrėdami tiesioginę renginio transliaciją. Degustuojamo alaus taip pat galima užsisakyti e. parduotuvėje „Barbora“, kurioje pirkdami trijų rūšių nealkoholinio alaus vienos rūšies gėrimo gausite nemokamai.

Daugiau informacijos apie renginį ir jo programą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)