Organizatoriai žadėjo, kad šventė bus labai spalvinga ir ryški ir pavadino ją „Druskininkai Rock‘n‘Roll ritmu“. Temą su kaupu atitiko eisenos dalyviai, bet vėliau šventės svečiai spėliojo, kodėl renginių programoje sunkiai gali rasti bent vieną rokenrolo atlikėją. Penktadienio vakarą Pramogų aikštės scenoje koncertuoja Evita Cololo, Anatolijus ir grupė, Kristina Radžiukynaitė, Monika Marija ir Lindyhop.lt šokėjų grupė, o Druskonio ežero pakrantėje – Jurgis Didžiulis.

Ne vieną mėnesį eisenai ruošęsi Druskininkuose veikiančios įstaigos, nevyriausybinės jaunimo, senjorų, menininkų organizacijos, moterų, sporto, verslo klubai ir įmonės, kasmet nepraleidžiančios progos turiu būdu pasireklamuoti.

Druskininkiečiai ir kurorto svečiai kasmet netveria smalsumu, kas iš žinomų šalies politikų atvyks pamojuoti paradui iš Miesto muziejaus balkono, kokia galbūt dar nematyta dama atsistos greta kurorto mero Ričardo Malinausko. Šiemet, kai meras jau nebevadovauja Lietuvos savivaldybių asociacijai, bet užtat turi įtariamojo statusą, Vyriausybės narių balkone nesimatė, bet buvo Seimo nariai Zenonas Streikus, Rimantė Šalaševičiūtė ir Virginija Vingrienė, Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas, Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė bei buvęs STT vadovas Žymantas Pacevičius.

Šeštadienio rytą šventę pratęs teniso dvejetų turnyras Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko taurei laimėti, Vilniaus alėjoje tęsis amatininkų dirbinių ir kulinarijos mugė, o popiet Pramogų aikštėje pasirodys šokių kolektyvas iš Minsko „Kryžačiok“. Ten pat planuojama surengti jaunųjų vokalistų festivalį-konkursą „Rock in summer“.

Karolio Dineikos sveikatingumo parke vyks dainuojamosios poezijos vakaras, kuriame dalyvaus Augustas Lapinskas, Aldona Stankutė, Gintarė Bauerytė, Aistė Lasytė, Valentinas Abarius, Andrius Kulikauskas, Vladas Bagdonas, Sigitas Jakubauskas ir Gintaras Dzidolikas, Vilija Radvilė ir Oksana Sadauskienė, Liuba Nazarenko ir Andrius Bialobžeskis, Andrijauskų trio – Gintaras, Milda ir Teresė.
Vakare Pramogų aikštėje pasirodys „Opus“, Katažina, „Poliarizuoti stiklai“ ir „Daddy was a Milkman“.

Sekmadienį šventę užbaigs pramoginių šokių festivalis „Šoku tau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)