Nakvynė, kad ir nuo 6 eurų

Besiruošiant savaitgaliui kurorte tikriausiai pirmiausia reikia rasti nakvynės vietą. Anot Birštono turizmo informacijos centro direktorės Rūtos Kapačinskaitės, 4 asmenų šeima tikriausiai maistui bei nakvynei Birštono mieste paklos apie 80 eurų. O jei atvyksta vienas žmogus, nakvynę jam pavyks susirasti, kad ir nuo 6 eurų.

Ieškant nakvynės šiam savaitgaliui, birželio 16-17 dienomis, portale Booking.com pigiausias variantas dviem žmonėms kainuos 28 eurus. Už tokią sumą gausite dvivietį kambarį su atskiru tualetu bei vonia.

Ieškantiems ko nors prabangesnio Birštonas taip pat turi ką pasiūlyti. Pavyzdžiui, nakvynė dviem viešbutyje „Royal SPA Residence“ su pusryčiais kainuos 113 eurus. Už Nakvynę su pusryčiais viešbutyje „Vytautas Mineral SPA“ teks sumokėti šiek tiek daugiau – 129 eurus.

Pavyko rasti ir tokį pasiūlymą: 2 naktys su pusryčiais, pietumis, vakariene bei neribotu laiko baseino ir pirčių komplekse, 8 procedūros dviem žmonėms Birštone atsieis 149 eurus.

Nakvynė Druskininkuose nuo 30 eurų

Ieškant nakvynės Druskininkuose galima ne tik naudotis Booking.com ar viešbučių, sanatorijų internetiniais puslapiais, tačiau ir populiariu portalu Airbnb.com.

Šiame portale ieškant nakvynės savaitgaliui Druskininkuose, iki 60 eurų už naktį dviem asmenims galite rinktis net 23 skirtingų vietų. Birštone randamas tik vienas Airbnb.com pasiūlymas.

Druskininkų turizmo ir informacijos centro turizmo vadybininkas Gediminas Norvilis tikina, kad mažiausiai už naktį Druskininkuose dviem žmonėms kainuos nuo 30 eurų.

O 2 nakvynės su pusryčiais, vakariene, apsilankymu baseine bei programa gydykloje dviem Druskininkuose kainuos nuo 185 eurų.

Ekstremalios pramogos Birštone

Kaip teigia Birštono turizmo ir informacijos centro vadovė, šis kurortas yra ekologiškas ir labiausiai traukia šeimas bei keturkojų savininkus. „Pastaraisiais metais populiarėja gastronominis turizmas. Taip pat patyrimų turizmas, kai nori žmonės ne tik pamatyti, bet ir išbandyti. Todėl mūsų edukacinių programų spektras didėja", – sako R. Kapačinskaitė ir priduria, kad dalis veiklų yra nemokamos, pavyzdžiui, „Birutės vila“ mineralinio vandens paviljonas.

Mineralinio vandens paviljonas
Taip pat yra 15 kilometrų ilgio dviračių takas. Jei toks maršrutas atrodo per trumpas, galite išbandyti 37 kilometrų ilgio maršrutą Birštonas – Siponys – Puzonys – Matiešionys – Nemajūnai – Birštonas.

Ieškantiems aktyvių pramogų, Birštonas gali pasiūlyti ekstremalias vandens pramogas, skrydį oro balionu ar parasparniu.

Slepiasi nuo Izraelio saulės

Palanga siūlo tik jūrą, o mes galime pasiūlyti vasarą žiemos pramogas, o žiemą – vasaros. Dabar turime ir batutų parką ant ežero, kuris visai neseniai atsidarė“, – apie Druskininkus pasakoja G. Norvilis.

Druskininkų "Snow Arena"

Anot jo, savaitgaliais į Druskininkus suvažiuoja lietuvių šeimos, tačiau liepą-rugpjūtį kurortas patampa vieta, kurioje nuo karščio ir saulės slepiasi Izraelio gyventojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)