Didžiulė vėtra vertė medžius, gąsdino žmones. Daugelis skubėjo grįžti namo iki kol iš dangaus nepasipils lietus. Tie, kurie buvo su mažais vaikais ir pabijojo rizikuoti, kvietėsi taksi automobilius ir su jais grįžo namo. Kiti skubėjo ieškoti saugaus prieglobsčio kavinėse.

Lietus užtvindė ir gatves. Automobilių vairuotojams saugiai vairuoti trukdė itin prastas kelio matomumas.

„Gavome pranešimus, kad apgadinti keli automobiliai, ant jų nukrito medžių šakos. Kad būtų apgadinti pastatai pranešimų negavome. Teko gauti pranešimą, kad vieną pavėsinę nunešė į kaimynų kiemą“, - DELFI kalbėjo Palangos policijos budintis.

Nuo vėtros nukentėjo poilsio ir reabilitacijos centras „Pušynas“, kurio teritorijoje išvartyti medžiai.

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Giedrė Kvedaravičienė teigė kol kas negirdėjusi jokių skundų apie apgadintus viešbučių ar restoranų fasadus. "Vėtra buvo labai ūmi, tačiau labai trumpa. Panašu, kad jokių nuostolių niekam nespėjo pridaryti. Aplink „Pušyną“ visą vasarą vyko daug rekonstrukcinių darbų, tad tikėtina, kad dėl to medžiai daugiausiai ir nukentėjo. Kol kas kalbų apie vėtros padarinius negirdėjau, o paprastai tokios istorijos labai greitai sklinda."

Siautusios vėtros padariniai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)