Delfi apsilankė Palangos J. Basanavičiaus gatvėje ir nufilmavo, kaip savaitgalį atrodo ši kurorto pramogų arterija. Išsipusčiusios porelės, žavingi senjorai, puikiai nusiteikusios šeimos ar pavieniai nuotykių ieškotojai sugužėjo tarsi ant podiumo, vedančio jūros link.

Savaitgalis Palangoje

Palangos centrinė pėsčiųjų alėja – pagrindinė ir bene labiausiai lankoma kurorto vieta. Čia žmones traukia gausybė įvairiausių pramogų, kurios, panašu, nesikeičia dešimtmečiais: nuo legendinių siaubo kambarių, gyvos muzikos pasirodymų ir portretų piešimo paslaugų, iki laikinų tatuiruočių salonų, pop-up drabužių parduotuvėlių, paspirtukų nuomos.

Savaitgalis Palangoje

O kur dar įvairiausios kavinės, restoranai, naktiniai klubai ir dar daugybė kitų viliojančių linksmybių.

Tiesa, dėl šių paslaugų kokybės visuomet reikia būti atidiems, mat sumokėję pinigus vasarišką pramogą ar maistą ne visuomet galite likti laimingi.

Daugiau apie įspūdžius Palangos J. Basanavičiaus gatvėje skaitykite čia:

O kaip atrodo J. Basanavičiaus gatvės poilsiautojų aprangos stiliukas, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)