Tačiau atvėsę ir lietingi orai iš kurorto išginė visus miesto svečius. Todėl šį savaitgalį norėdami prisivilioti klientų, verslininkai išnuomoti butus bando ir pusvelčiui.

Nakvynę šį savaitgalį Palangoje galima rasti ir už 8 eurus.

„Praėjusį savaitgalį iš žmogaus prašiau 30 eurų, dabar išnuomosiu ir už 10 eurų“, – sakė prie Palangos įvažiavimo klientų lūkuriuojanti moteris.

Jai antrinusi kolegė guodėsi, kad žmonių į kurortą šį savaitgalį dėl prastų orų atvyksta mažai. Todėl norėdamos nors šiek tiek užsidirbti, pajūrio verslininkės užleidžia savo butus už kelis kartus mažesnes kainas.

„Praėjusį savaitgalį savo butą nuomojau už 100 eurų. Dabar atiduodu už 40“, – viliojančiomis kainomis gundė verslininkė, pridūrusi, kad jos apartamentai yra prie pat J. Basanavičiaus gatvės, netoli jūros.

Tačiau visas konkurentes perspjovė kita ponia, pasiūliusi apsigyventi Palangoje už 8 eurus. Tiesa, neslėpė, kad jos siūlomas butas galbūt nėra toks prabangus ir taip arti centro. „Kambarys prie degalinės, bet gyvenusieji nesiskundė“, – porino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)