Trečiadienio orus Lietuvoje lems aukštesnio slėgio laukas. Visoje šalyje bus debesuota su pragiedruliais. Kaip rodo naujausi duomenys, daugelyje šalies rajonų sulauksime lietaus, tačiau lis trumpai ir negausiai, galima perkūnija. Nepastovios krypties vėjo greitis sieks 4–9 m/s, perkūnijos metu vėjo gūsiai gali sustiprėti ir iki 14 m/s. Pasidžiaugti galėsime nors ir nežymiai, bet vis dėlto kylančia oro temperatūra. Įdienojus oras sušils iki 19–24 °C.

Trečiadienį Vilniuje vis savo nosį kyštelės už debesų besislepianti saulė. Jei namo grįšite vėlai, pravers skėtis, nes antroje dienos pusėje trumpai palis, grūmos perkūnija. Pūs nepastovios krypties vėjas, naktį silpnas, dieną 4–9 m/s. Aukščiausia sostinėje numatoma oro temperatūra sieks 20–22 °C.

Šiauliuose ir Panevėžyje oras šils iki 22 °C. Laipsniu mažiau bus Mažeikiuose, Kėdainiuose, Jonavoje. Vyraujanti oro temperatūra Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje, Utenoje, Telšiuose bus 20 °C. Gerais orais išlepintame Alytuje atvės, bus viso labo 19 °C.

Ketvirtadienio orai mus pasitiks maloniai. Nors lietaus tikimybė išlieka, bet lyti turėtų trumpai ir nestipriai. Naktį ir auštant rytui formuosis rūkas. Pūs nepastovios krypties vėjas, naktį jis bus silpnas, dieną sieks 3–8 m/s. Naktis gaivi, laikysis 8–13 °C, bet vietomis oro temperatūra gali nukristi net iki 5–7 °C. Šilčiau naktį bus tik Kuršių nerijoje, apie 16 °C. Dieną oro temperatūra svyruos nuo 20 iki 25 °C.

Penktadienį išlydėsime vasarą. Paskutinė rugpjūčio diena nusimato ganėtinai šilta, bet vėjuota ir lietinga. Naktį lietus užklys tik į vakarinius šalies rajonus, o dieną lis jau daug kur. Vėjas naktį pietryčių, 4–9 m/s, dieną pietų, pietvakarių, 6–11 m/s. Naktį termometrų stulpeliai kils iki 10–15 °C, dieną 19–23 °C.

Artimiausių dienų orai išliks labai panašūs.