„Laukinių vakarų salūnas“ iki šiol poilsiautojus traukė itin mažomis maisto ir gėrimų kainomis - čia galėjai pavalgyti pietus vos už 4 eurus, o litras alaus čia kainavo vos pusantro euro. Vasarą čia kas vakarą vykdavo atlikėjų pasirodymai, todėl Salūne yra koncertavusi didelė dalis Lietuvos žvaigždžių. Vis dėl to Salūno reputacija buvo prasta - iki paryčių vykdavusios linksmybės neretai baigdavosi muštynėmis, o policija į jokią kitą Palangos vietą nevažiuodavo taip dažnai, kaip prie Salūno durų.

Todėl kai šiemet šis restoranas buvo uždarytas ir pasigirdo kalbos, kad keičiasi savininkai, pajūrio gyventojai labai vylėsi, kad baro koncepcija pasikeis. Ir jų lūkesčiai pasitvirtino - naujasis restorano vadovas Mykolas patvirtino, kad nuo šiol Basanavičiaus gatvėje turėsime dar vieną jaukią vietą.

- Mykolai, tai kuo ši vieta skirsis nuo Salūno, kuris buvo tiek daug kritikuojamas?

- Viskuo. Tos replikos apie Salūną turėjo tiesos. Ši vieta dabar bus orientuota į kitokius žmones. Kainos bus visai kitos, mes orientuojamės ne į darymą kuo pigiau, kuo paprasčiau, mes dėmesį kreipsime į kokybę. Salūnas buvo skirtas visiems, nepriklausomai nuo amžiaus ar būklės. O mes nedirbsime iki šeštos ryto, tai bus kultūringesnė vieta kultūringesniems žmonėms.

- Bet žinot, į Palangą suvažiuoja visa Lietuva, tai tų klientų mažiau turėsite?

- Taip, jų nebeateis per vakarą po tūkstantį, kaip buvo anksčiau, mes to ir nesitikime. Tai yra vieta, kuri nedirbs visą dieną kaip anksčiau. Mes dirbsime nuo 17h, nes dabar tai lounge kavinė, skirta jauniems kultūringiems žmonėms.

- Ar nebus sunku atsikratyti senojo Salūno įvaizdžio?

- Tikiuosi, kad ne. Jau dirbame kelis savaitgalius, prie įėjimo stovi apsauga, tai senieji Salūno lankytojai dar ateina, paklausia, ir supranta, kad tai jau nebe ta vieta, kur jie gali nueiti.

- Baras buvo jau, taip sakant, „pavargęs“, ar jums teko daug investuoti?

- Baras buvo labai pavargęs, teko išties nemažai investuoti. Tai tikrai ne tūkstantis eurų, o reikšminga suma. Ir tai ko gero matyti, nes atnaujinome ne tik lauko terasą, bet ir vidaus erdvę. Prisidėjo ne vienas akcininkas.

- Per kiek laiko jūsų investicijos turėtų atsipirkti?

- Optimistiniu scenarijumi, per vienerius ar dvejus metus, aš taip tikiuosi. Tačiau gali būti ir kitaip. Gali tekti palaukti ir gerokai ilgiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)