17
Kitas

Dainavimą vadina svajonių darbu

Koncertuoja 25 dienas iš 30

– Kaip jums šis sezonas? Girdėjau, kad turite labai daug koncertų. Ar vasara nenuvylė?

Simona: Iš 30 dienų per mėnesį 25 dienas koncertuoti yra daug ar mažai? Kartais į diena surengiame po tris koncertus, kartais – vieną. Gera vasara. Skųstis negalime. Prastesnės oro sąlygos mūsų darbui neatsiliepia.

Viktorija: Per visą birželį prie jūros buvome tik vieną kartą. Apsimetėme, kad pasideginome šiek tiek. Pagulėjome, pasidžiaugėme.

– Ar toks tempas jūsų nevargina?

Simona: Pavargstame. Tai yra labai normalu, bet poilsiui užtenka vienos dienos. Juokinga, bet grįžtame po koncerto ketvirtą ar penktą valandą ryto. Pamiegame iki trijų ir žinome, kad vėl ketvirtą valandą reikės išvažiuoti į kitą koncertą. Tada vėl pikta pradedi dažytis.

Viktorija: Net nespėjame atsibusti ir žinome, kad jau turime važiuoti. Dažniausiai, jei važiuojame į kitus miestus, taupydamos laiką dažomės mašinoje.

Simona: Kartais tupime ant „Laukinių vakarų salūno laiptų“ ir atrodo, kad jau nieko nebepajėgsime padaryti. Tada padedi koją ant scenos ir kažkokia mistika įvyksta. Organizmui scena – kaip koks vaistas ar vitaminas. Nežinau, iš kur tų jėgų vėl atsiranda kiekvieną kartą. Pamiegi ir vėl gerai.

17
Kitas

Dainavimą vadina svajonių darbu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)