Netoli Nidos mistelio esantis viešbutis nėra didelis. Jame iš viso tik dvidešimt kambarių. Tačiau jie visi yra apartamentų tipo.

„Mūsų pasididžiavimas yra liukso klasės apartamentai. Jie labai erdvūs, per du aukštus. Iš kai kurių kambarių per langus matosi jūra“, – DELFI pasakojo poilsinių namų vadovė Guoda Gurauskaitė.
Poilsio namai "Litorina"

„Litorinos“ teritorijoje poilsiautojams yra įrengti teniso kortai, krepšinio aikštelė, pirtys ir sauna, vaikų žaidimų aikštelė, restoranas. Tačiau jų „arkliukas“ yra tai, kad viešbutis yra vienintelė apgyvendinimo įstaiga Kuršių Nerijoje, esanti taip arti jūros kranto. Iki paplūdimio čia – vos keliasdešimt metrų.

Poilsio namai yra vienintelis viešbutis visoje Kuršių Nerijoje, įsikūręs taip arti jūros. Pastato teritorija apsupta pušų ir kopų, girdėti Baltijos jūros ošimas. Nuošaliame gamtos kampelyje, beveik ant jūros kranto įsikūrę poilsio namai traukia ramybės ir nuošalumo trokštančius klientus.
Poilsio namai "Litorina"

Anot viešbučio direktorės, vasaros rezervacijos prasideda nuo sausio mėnesio. Šiais metais visi kambariai jau užsakyti iki rugpjūčio vidurio. Klientai čia apsistoja savaitei ar netgi mėnesiui-dviems. Pagrindiniai klientai – šeimos su vaikais. Atvyksta tiek pagyvenusių, tiek jaunų porelių.

„Sulaukiame rusų, turime svečių iš Šveicarijos, Ispanijos. Bet 80 procentų klientų yra lietuviai. Esame visiškai neįdomūs jaunimui, nes pas mus per ramu. Mūsų klientams imponuoja ramybė, privatumas, vieta prie jūros. Čia atvyksta tie, kurie nori ramiai pailsėti be pašalinių akių“, – DELFI pasakojo G. Gurauskaitė.
Poilsio namai "Litorina"

Šiame viešbutyje dažnai apsistoja žymūs sportininkai, verslininkai, aukščiausio rango politikai. Tarp jų ir mūsų šalies prezidentai.

Viešbutis ypač saugo savo klientų konfidencialumą, todėl visos garsių ir įtakingų šeimų paslaptys taip ir lieka šioje atokioje, šiek tiek paslaptingoje vietoje. Tiesa, už ramybę ir tylą reikia brangiai mokėti.

Viename prabangiausių Nidos viešbučių naktis sezono metu kainuoja 220 eurų (759 litus). Tiek kainuoja dviejų aukštų prezidentiniai apartamentai su svetaine, darbo kambariu, atskiru miegamuoju, virtuve ir valgomuoju, dviem vonios kambariais.
Poilsio namai "Litorina"

Poilsio namuose galima apsistoti ir pigesniuose dviviečiuose, keturviečiuose, liukso klasės, verslo klasės apartamentuose. Vasaros sezono metu naktis pigiausiuose dviviečiuose apartamentuose kainuoja 130 eurų (448 litai).

Žiemą kainos krenta beveik dvigubai. Šaltuoju metų laiku čia apsistoti galima už 60-110 eurų.

Litorina“ šiuo metu su nekantrumu laukia Turizmo departamento įvertinimo, nes pretenduoja gauti trijų su puse žvaigždės viešbučio statusą.
Poilsio namai "Litorina"

Vienas prabangiausių Nidos viešbučių - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)