Jei nori laimėti 4 pakvietimus į festivalį bei nemokamą kelionę pirmyn ir atgal su „Smart taxi“, šio straipsnio pabaigoje, „Facebook“ komentarų lauke, parašyk „Draugai, važiuojam į festivalį „Granatos Live“ kartu su DELFI“.

Asmuo, kuris laimės bilietą į festivalį sau ir dar trims draugams bei kelionę su „Smart taxi“, paaiškės burtu keliu. Konkursas vyksta iki liepos 23 d. (ketvirtadienio) 23:59 val. Nepamiršk pasidalinti džiugia naujiena su savo draugais – jei nepasiseks tau, galbūt pavyks laimėti tavo draugams.

Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje Rumšiškėse vyksiančiame festivalyje pasirodys viena ryškiausių jaunosios kartos britų žvaigždžių – dainininkių, dažnai lyginama su Adele, Sade - tai Jassie Ware. Savo kūryboje sujungusi popmuziką, soul, r'n'b yra pretendentė į geriausios britų atlikėjos titulą. Festivalyje „Granatos Live“ pasirodys „Eurovizijos“ nugalėtojas Måns Zelmerlöw, „Grammy“ laimėtojai „Clean Bandit“, viena labiausiai intriguojančių britų modernaus soul grupių „Jungle“. Klausytojų ausis taip pat džiugins lietuviai: „Liūdni slibinai“, „Leon Somov ir Jazzu“ bei kiti.

Konkurso sąlygos:

1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims bei nuvežimas ir parvežimas į jį.

2. Konkursas vyksta iki liepos 23 d. 23:59 val.

3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „Granatos“ kartu su DELFI“.

4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 24 dieną bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.

5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).

6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

7. Į festivalį veža ir iš jo parveža „Smart taxi“ automobilis. Pirmąją festivalio dieną sutartu laiku automobilis atvyksta pasiimti nugalėtojo ir trijų jo draugų nurodytu adresu laimėtojo mieste. Paskutiniąją festivalio dieną automobilis atvyksta sutartu laiku ir į sutartą vietą festivalio apylinkėse bei parveža laimėtoją ir tris jo draugus atgal nurodytu adresu laimėtojo mieste. Kelionės maršrutą nuo laimėtojo nurodytos vietos iki festivalio ir atgal nustato „Smart taxi“. Keleiviai gali pageidauti sustoti numatytame maršrute, bet ne ilgiau nei 20 min. vieno sustojimo metu. Atvykus pasiimti nugalėtojų tiek kelionei į priekį, tiek atgal, automobilis laukia 30 minučių. Jeigu nugalėtojas ir jo draugai nepasirodo ir nesusisiekia su „Smart taxi“, vežimo paslaugos nebėra teikiamos.

Konkursą laimėjo Erika Verbickaitė. Sveikiname!