Liepos 31 d. "Vilkolakio pėdsakai"
rež. Almantas Grikevičius

Argentinoje dirbantis tarybinis žurnalistas Aliošinas tapo fotokorespondento Kardenaso pagrobimo liudininku. Šis paskutinę akimirką Aliošinui perduoda foto juostą, skirtą milijonieriui Ugui Vinčero. Netrukus po Aliošinio ir Vinčero susitikimo, pastarąjį nužudo. Žurnalistas su draugu Vergaru pradeda savarankišką tyrimą, atskleisiantį Lotynų Amerikoje veikiančius galios tinklus.

Rugpjūčio 1 d. "Ties riba"
rež. Raimondas Vabalas

Jaunas tardytojas mažame miestelyje Klaipėdos krašte tiria bylą dėl 5 tonų mėsos vagystės iš vietos kombinato. Kruvinų įvykių virtinėje pamažu aiškėja, kad vietinius gyventojus tarpusavyje saisto sena paslaptis.

Rugpjūčio 2 d. "Lošimas be kozirių"
rež. Algimantas Kundelis

Milicijos kapitonas Grigonis tiria mokslinio tyrimo instituto sargo žmogžudystę. Tyrimo metu jis susiduria su nusikaltėlių gauja, kuri organizavo ne vieną apiplėšimą ir žmogžudystę. Banditai įsitikinę, kad jų rankose visi koziriai.

Rugpjūčio 3 d. "Visi prieš vieną"
rež. Artūras Pozdniakovas

Nužudytas stambus verslininkas Mereditas Bordenas. Įtariami du žmonės – Bordeno sekretoriaus žmona ir statybų rangovas. Advokatas Džeris Džeksonas įsitikinęs jų nekaltumu ir imasi juos ginti, nors ir žino, kad tuo užsitrauks aukščiausių sluoksnių, susijusių su žmogžudyste, pyktį.

Veiksmas vyks: ŠMC kiemelyje (Vokiečių g. 2 / Rūdninkų g. 1)
Kiek kainuos: 14 lt
Pradžia: 22:30 val.