Tokią galimybę artimiausias porą savaičių vykdomos akcijos metu siūlo britų turizmo agentūra „Thomas Cook“. Skrydis dviem asmenims iš Mančesterio ir atgal su 20 kilogramų bagažo, keturiolika naktų Turunc Bay rajono Marmario apylinkėse My Meric Hotel viešbutyje ir neribotas maistas bei gėrimai visos kelionės metu – vos už 676 svarus sterlingų arba maždaug 2697 litus.

Keliautojui iš Lietuvos aktualu ir tai, kad didesnė nuolaida organizuotoms išvykoms su „Thomas Cook“ suteikiama būtent užsisakant atostogas šios turizmo agentūros internetinėje sistemoje, o papildomas dviejų procentų nuotolinio mokėjimo antkainis uždedamas tik tuomet, kai už įmonės paslaugas atsiskaitinėjama kreditine kortele. Taigi, mokėjimas, pavyzdžiui, debetine kortele, Jums papildomai nekainuos nieko.

Užsisakant būtent spalio mėnesio kelionę į Marmarį, apsistojant My Meric Hotel ir skrendant į Turkiją iš Mančesterio, atostogautojas iš mūsų šalies, norintis sutaupyti maksimaliai, papildomai turėtų pasirūpinti ir pigiu skrydžiu iš Lietuvos į šį Anglijos miestą.

Tai galima padaryti, užsisakant pigių skrydžių oro linijų bendrovės „Ryanair“ bilietus iš Vilniaus arba Kauno oro uostų į Oslą, o iš ten – į Mančesterį. Nors šis kelionės variantas ir atrodo sudėtingesnis už tiesioginio skrydžio pasirinkimą, tai bene pigiausia kelionės tokiu maršrutu galimybė – laiku pasirūpinus vieta lėktuve, du žmonės į vieną puse šia kryptimi būtų nugabenti už apytiksliai 240 litų.
Taigi iš viso išvyka dviem asmenims porai savaičių iš Lietuvos (Kauno arba Vilniaus) skrendant lėktuvu ir apsistojant Marmaryje suapvalinus kainuotų apie 3200 litų.

Palyginimui, „Novaturo“ siūloma kelionė į Marmarį tokiomis pat sąlygomis ir tokiam pat laikotarpiui, apsistojant analogiškos klasės (keturių žvaigždučių) viešbutyje kaip ir My Meric Hotel - Mehtap Beach Hotel – porai kainuotų 7038 litus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)