„Hauzos“ kompleksas yra įsikūręs vos už penkių kilometrų nuo Šarm El Šeicho oro uosto, kas suteikia pigias pervežimo į viešbutį ir atgal galimybes netgi keliaujant taksi, o pačiame Hauza Beach Resort veikia begalė įvairiausias paslaugas siūlančių „dukterinių“ įstaigų – nuo suvenyrų parduotuvės ir prekybos centro iki kirpyklos ir grožio salono.

Taip pat čia veikia didelis baseinas, mini zoologijos sodas, sporto salė, futbolo aikštė, teniso bei tinklinio kortai. Papildomai viešbutyje galima užsisakyti nardymo su instruktoriumi seansus arba naktinę išvyką kupranugariais, o vakarinėje programoje vienoje iš komplekso salių galima dalyvauti keturis kartus per savaitę – nuo ketvirtadienio iki sekmadienio.

Pusryčių, pietų ir vakarienes (be abejo, taip pat ir švediško stalo galimybes) siūlo trys čia pat įsikūrę restoranai o gėrimais galėsite mėgautis viename iš keturių viešbučio barų. Taip pat Hauza Beach Resort komplekse veikia visos įprastos „standartinės“ paslaugos – nuo bagažo saugyklos iki valiutos keityklos.

Visa tai, rezervuojant kelionę aukščiau minėtu būdu ir skrendant į Šarm El Šeichą iš Glasgou ir atgal savaitei vienam žmogui kainuoja 1590 litų. Tiesa, keliaujant iš Lietuvos, papildomai tektų pasirūpinti bilietu iš Vilniaus arba Kauno į Glasgou ir atgal.

Persėdant Rygoje (kombinuojant „airBaltic“ ir „Ryanair“ pasiūlymus) į abi puses tokią kelionę pavyktų įvykdyti už maždaug 420 litų, o keliaujant į Rygą autobusu ir iš ten skrendant lėktuvu su „Ryanair“ įmanoma „susukti roundtrip‘ą“ ir už apytiksliai 270 litų (įskaitant visus mokesčius). Tokiu atveju visas prabangus poilsis vienam žmogui kainuotų vos 1860 litų.