Didelės nuolaidos, ypatingai „viskas įskaičiuota“ tipo kelionėms ir galimybė išvengti sezono piko laikotarpio turistų grūsčių – vienos iš pagrindinių priežasčių, dėl kurių užmesti akį į tai, kas skelbiama Lietuvos kelionių agentūrų puslapiuose artimiausiomis savaitėmis iš tiesų apsimoka.

Palyginimui siūlome kelių didžiausių poilsinių išvykų organizatorių - „Novaturo“, „AzaTours“, ir „Topturo“ pasiūlymus kelionėms į Koso salą savaitės laikotarpiui liepos mėnesį.

Bene pigiausias iš šiuo metu galimų variantų - „Novaturo“ siūloma kelionė lėktuvu iš Vilniaus, apsistojant pusantro kilometro nuo Koso miesto centro įsikūrusiame „Galaxy“ viešbutyje. Nedidelis, vos 24 kambarius turintis viešbutis nuo paplūdimio nutolęs mažiau nei per puskilometrį. Nusprendus pasinaudoti „Novaturo“ paslaugomis, tiesioginio skrydžio iš Lietuvos sostinės į abi puses ir 7 naktų standartiniame kambaryje kaina (įskaitant pusryčius) vienam žmogui čia svyruotų nuo 1099 litų (liepos 10-17 d.) iki 1429 litų (liepos 17-24 d.). Palyginimui, tas pats kelionių organizatorius siūlo praleisti šį laikotarpį panašiomis sąlygomis už šimto metrų nuo paplūdimio ir kilometro nuo Koso centro įsikūrusiame „International“ viešbutyje už 1129 litus.

Skrydį iš Kauno siūlantis „AzaTours“ poilsį su 7 nakvynėmis tokios pat klasės viešbučio „Laura Hotel“ (300 m. iki paplūdimio ir 2 km. iki miesto centro) kambaryje liepos 8-15 d. įkainoja 1141 litais. Tokias pat sąlygas siūlančiame „Mammis Beach“ (įsikūręs 50 m. nuo paplūdimio ir atokiau nuo didesnių gyvenviečių – apie 7 km. už Koso miesto ribos) viešbutyje kreipęsi į „AzaTours“ šiuo laikotarpiu atostogausite už 1170 litus.

Savarankiškai lėktuvo bilietais pasirūpinti siūlantis „Topturas“ už septynias naktis prie pat Koso miesto centro įsikūrusiame trijų žvaigždučių „Triton“ viešbutyje (500 m. iki paplūdimio) liepos 6-13, 13-20 ir 20-27 d. prašo 1347 litus. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad šis kelionių organizatorius pastebimai sumažina kainas rugsėjo mėnesio kelionėms – už savaitės trukmės poilsį rudens pradžioje, susidomėję „Topturo“ pasiūlymu sumokėtumėte 907 litus. Papildomai už skrydį iš Kauno į Koso oro oro uostą (ten ir atgal) tektų užmokėti dar maždaug 500 litų. Tad bendra poilsio kaina liepą siektų apie 1850 litų, o rugsėjį – maždaug 1410 litų.

Ožkos vaikštinėja ir po apgriuvusius pastatus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)