Ypatingai – kelis artimiausius mėnesius, kadangi nukeliauti į Arizoną iš Senojo žemyno šiuo metu ne tik pravartu, tačiau ir priimtina finansiškai. Netgi tiems, kurie vykdydami poilsinę išvyką mėgsta sutaupyti tiek, kad savo itin žemomis išlaidomis galėtų pasipuikuoti ne tik prieš draugus ir pažįstamus, tačiau ir prieš pinigą šioje srityje užsikalti bandančius kelionių organizatorius bei turizmo agentūras.

Pradedant spalio 21-aja, itin pigų skrydį į Arizonos valstijos sostinę Finiksą ir atgal galima užsisakyti iš oro linijų giganto „United Airlines“ – žinoma, parankiausia (kainos prasme) tai daryti ne tiesiogiai. Pavyzdžiui, tarpininkaujant expedia.co.uk.

Rezervuojant kelionę iš Londono Hytrou oro uosto į abi puses šia kryptimi minėtoje elektroninėje bilietų užsakymo sistemoje, ji Jums kainuotų apie 1670 litų (įskaitant visus mokėsčius), o iš Mančesterio – dar bent šimtu litų pigiau. Belieka pasiskaičiuoti, skrendant iš kurio Jungtinės Karalystės miesto, bendra kelionės kaina būtų žemesnė - atsižvelgiant į konkrečias Jūsų pasirinktas išvykos datas bei lėktuvo bilietų kainą į konkretų Anglijos oro uostą iš Lietuvos tuo laikotarpiu.

Vėliausia data, kurią šiuo metu galima atrasti pigesnius skrydžius su „United Airlines“ skrendant iš Europos – gruodžio 13-oji. Sugrįžtant, labiausiai sutaupysite, išvykdami iš Finikso ne anksčiau nei spalio 27-ąją ir ne vėliau nei gruodžio 18-ąją.

Jeigu kartais sugalvotumėte užsisakyti skrydį tiesiai iš „United Airlines“, jų rezervavimo sistemoje iš karto galėtumėte pasirūpinti ir viešbučiu – tokiu būdu „susišaudyta“ nakvynė Jums kainuos 37-67 JAV dolerius (96-175 litus) parai. Nusprendę susirasti kambarį Finikse jau atvykus, galite tikėtis ir sutaupyti – tie viešbučiai, kur vietą užsisakyti internetu nėra taip paprasta, kainas būna nuleidę vos net kelis kartus – apsistojimas savaitei viename iš tokių kompleksų gali kainuoti ir apie 150 JAV dolerių (apie 390 litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)