Festivalio metu vyks ir jau tradiciniais tapę renginiai: koncertai jaunimui, kino ant žolės programa su „Kino pavasariu“, Petro Geniušo fortepijoninės muzikos koncertas Lukiškių aikštėje, Domanto Razausko koncertas vienai nakčiai atgysiančioje Rotondoje. Miesto gyventojai ir svečiai galės sudalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse, išvysti foto parodas, apsilankyti specialias programas rengiančiose kavinėse ir baruose, Šventaragio slėnyje įsikurs speciali šeimų erdvė.

Kur tik eisi, ten ir rasi linksmybių, nes Vilnius šią naktį nemiegos! Visą programą gali rasti ČIA! Pažvelk, kaip Vilnius šėlo praėjusiais metais ir paskaityk, kuriuose renginiuose vertėtų apsilankyti šiemet.

„Kinas ant žolės“ 20:00 - 02:00 val., Pieva šalia Baltojo tilto

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino Pavasaris“ kviečia vilniečius ir miesto svečius jaukiai praleisti naktį žiūrint net 6 val. trukmės kino programą, kuri džiugins trumpo metro istorijomis iš
Lietuvos ir viso pasaulio, muzikiniais filmais, lotyniškais džiazo ritmais ir net animacija.
Programa:
- lietuviškų trumpametražių filmų programa (90 min.)
- „Čiko ir Rita“ (rež. Fernando Trueba ir Javier Mariscal / animacija, miuziklas / Ispanija, Didžioji Britanija / 94 min. / 2010)
- „Triukšmo garsai“ (rež. Ola Simonsson, Johannes Stjärne Nilsson / muzikinė drama / Švedija, Prancūzija / 98 min. / 2010)
- viso pasaulio trumpametražių filmų programa (90 min.)

„Gatvės cirko šou“ 20:00 - 00:00 val., priešais „Coffe Inn“ Pilies g. 3

„Le Artist“ – naujas reiškinys Lietuvos renginių pasaulyje. Provokuojantis, žaismingas ir čigoniškai santūrus šou, kurio metu žongliruojama degančiu sąmoju ir aštriu kandumu, balansuojama ant ribos būti nekenčiamu ir būti mylimu. Tai šou, kurio metu rodomi įvairiausi triukai su vienračiu, taip panaikinant žemės traukos bei gravitacijos dėsnius. O kur dar betarpiškas bendravimas su publika ir įvairios improvizuotos situacijos. Po „Le Artist“ pseudonimu slepiasi jaunas profesionalus aktorius Viačeslavas Mickevičius.

„Hot Spot INDANCE“ 20:00 - 23:00 val., Gedimino pr. 9

„Hot Spot INDANCE“ – įvairių kultūrų judesio entuziastų susitikimas. Šnekalas ir šokiai po atviru dangumi – itin karštas naktinio Vilniaus taškas.

Flamenko šou „Noche flamenca“ 22:00 - 23:50 val., Rotušės aikštė

Flamenko šokio šou „Noche flamenca“ – ispaniško ritmo ir išraiškingai viliojančių flamenko judesių sintezė. Tai flamenko.lt šokėjų judesiais perteiktas dialogas tarp meilės ir nusivylimo, tarp gyvenimo ir gebėjimo juo džiaugtis. „Noche flamenca“ – naktinis ispaniško šokio sūkurys, įtraukiantis žiūrovą su visais jo gyvenimo malonumais, vargais ir pagundomis.

„Pabusk, Europa. Naktis jau baigiasi...!“ 22:00 - 23:30 val., Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilniaus g. 30

Pradėkime naują dieną, didžiuokimės savimi ir Europa. Gražiausios dainos su choru „Bel Canto“ ir draugais. Solistė Ieva Prudnikovaitė, jaunieji talentai – Lina Dambrauskaitė ir Milda Baronaitė, džiazo pianistas Artūras Anusauskas, Vilniaus mušamųjų grupė.