„Moksleivių praktikos forumas“ – Sprendimas Lietuvai iniciatyva, vyksianti jau rugsėjo 21 d. KTU Santakos slėnyje (K. Baršausko g. 59). Būtent jame susirinks sėkmingiausi ir žymiausi Lietuvos verslininkai, vadovai, ekonomistai, kurie forumo dalyviams pristatys net keliolika pranešimų aktualiomis temomis, rašoma pranešime spaudai.

Vienas iš pranešėjų „Swedbank“ Baltijos šalių makroekonomikos tyrimų vadovas Nerijus Mačiulis ragins moksleivius mąstyti blaiviai kalbėdamas tema „Kaip neprasti sveiko proto?“. „People Link Group“ partnerė ir vadovė Rūta Ratavičiūtė padės išmokti to, ko nemoko mokytojai, o Dr. Giedrius Gecevičius, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto dekanas, papasakos apie tai, kaip robotai pakeis žmones. Pasak mokslininkų, jau dabar šie inovatyvūs kūriniai padeda buityje, spartina darbą ir realizuoja prieš dešimtmetį nesuvoktus procesus, todėl dekano pranešimas turėtų sudominti visus, siekiančius tobulėti ir neatsilikti nuo naujovių.

Paskutinėje „Moksleivių praktikos forumo“ panelėje intrigą sukels Lietuvos mokslininkas, išradėjas Arminas Ragauskas pranešime „Ateities profesijos nėra“. Toks teiginys gąsdina ne vieną, tačiau A. Ragauskas turi pagrįstų atsakymų, kodėl ateities profesija nėra svarbi.

Be šių pranešėjų, dalyvaus ir ne mažiau svarbūs kiti, kurie pristatys įdomius pranešimus bei diskutuos apie šių dienų švietimo ir ateityje kilsiančias problemas. Forumo diskusijų metu rasti sprendiniai taps Lietuvos strateginio plano dalimi ir suteiks pagrindą formuojant Lietuvos viziją.

Daugiau apie „Moksleivių praktikos forumą“ ČIA.

Nemokami bilietai ir dalyvių registracija į renginį paspaudus ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)