Šiame skaitmeninių technologijų amžiuje tėvai, auginantys mažylius, kaip niekada anksčiau, turi visas galimybes užfiksuoti kiekvieną meilesnį mažylio žvilgsnį, pirmosios košės ragavimą, pirmuosius žingsnius. Vėliau nuotraukose įamžinami žaidimai, kūrybiniai bandymai ir toks brangus laikas su šeima. Taip pat ir vaikų išdaigos. Kai kurios šeimos turi tradiciją kasmet susiorganizuoti šeimos fotosesiją, o kiti linkę įamžinti tik svarbiausių švenčių akimirkas, tačiau joms ruošiasi labai atsakingai ir kūrybingai. Nesuklysime pasakę, kad visi, turintys vaikų, turi ir begales nuotraukų telefonuose ir kitose skaitmeninėse laikmenose.

Tad jei neatsidžiaugiate savo mažyliu ir mėgstate jį fotografuoti, turite puikių nuotraukų, manote, kad jūsų mažylis ypatingas ir norite, kad apie tai sužinotų visi, gali būti, kad ši žinia kaip tik jums.

Mama ir vaikas

Dalinkitės gražiausiomis ir smagiausiomis savo vaiko nuotraukomis ir dalyvaukite savaitiniame DELFI vaiko konkurse. Daugiausiai balsų surinkęs mažylis taps savaitės vaiku, o vieną atrinktą vaiką ir jo šeimą kartą per mėnesį pristatysime DELFI skaitytojams plačiau.

Konkurso sąlygos:

  • Į konkurso platformą kelkite savo vaikų nuotraukas su trumpu aprašymu.
  • Kiekvienas skaitytojas gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.
  • Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į balsavimo rezultatus, konkurso temos išpildymą ir nuotraukos įsimintinumą, originalumą.
  • Skaitytojų balsavimo rezultatai nėra laimėjimo garantas, tai pagalba redakcijai renkant nugalėtoją.
  • Su laimėtoju susisieksime konkurso anketoje nurodytais kontaktais, o Savaitės vaiko nuotrauka su trumpu pristatymu bus skelbiama DELFI .
  • Kartą į mėnesį DELFI rašys apie vieną mažylį ir jo šeimą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt