„Sunku patikėti, kad jau prabėgo pirmieji Nicole metai. Per šiuos metus ji labai keitėsi, augo – kaskart pamatome naujas jos charakterio savybes, kiekvieną dieną ji mus stebina išmokusi padaryti kažką naujo, linksmo ir įdomaus“, – džiaugiasi dukros mama.

Tik gimus vaikeliui Viktorija suprato daug naujų dalykų. Pavyzdžiui, ji niekada netikėjo, kad mažyliams paprasti daiktai iš buities yra žymiai įdomesni nei tikri vaikiški žaislai.

„Kol neturėjau vaiko, negalėjau patikėti, klausydama kitų mamų, kad vaikams žaislai dažniausiai yra neįdomūs, o dabar tuo įsitikinau ir pati. Geriausi Nicole žaislai – mamos ir tėvelio batai iš spintos, įvairūs puodai, keptuvės, na, ir aišku šuns žaisliukai! Jie kaip du vaikai – vienas nuo kito viską atiminėja“, – juokiasi pašnekovė.

Dukrą auginanti Viktorija džiaugiasi tuo, kad dienomis jos ir Danieliaus dukra tiek išsidūksta, kad naktį tėvai gali ramiai miegoti.

„Galiu drąsiai pasakyti – mums pasisekė, nes Nicole leidžia mums naktimis išsimiegoti. Ji yra iš ramių vaikų, tačiau dieną ji yra tikra aktyvumo bomba! Jai visur norisi eiti, bėgti, vietoje ji nenusėdi nei minutės. Tačiau, mano manymu, toks ir turi būti normalus vaikas. Jau geriau ji bus aktyvistė, nei kokia „mėmė“!“ – DELFI sako D. Bunkaus sužadėtinė.

Daug keliaujanti pora džiaugiasi, kad ir jųdviejų vaikas lėktuve nesukelia jokių nemalonių situacijų – svarbu po ranka turėti mylimiausius Nicole žaislus.

„Nicole puikiai jaučiasi skrydžių metu. Ji yra iš tų vaikų, kurie kelionėse jaučiasi lengvai – svarbiausia į lėktuvą man pasiimti daiktus ar žaislus, kurie ją sudomins“, – tikina ji.

Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus dukra Nicole

Viktorija DELFI sutiko atsakyti ne tik į klausimus apie motinystę, bet ir išdrįso išbandyti iššūkį, kuriame jai buvo užduodami netikėti vaikų klausimai. Mažųjų mūsų skaitytojų mintys ne tik nustebino, bet ir privertė rimtai susimąstyti, todėl pašnekovė neslepia, kad kai kuriems klausimams ji sunkiai rado tinkamą atsakymą.

– Kodėl gėlės dažniausiai dovanojamos moterims, o ne vyrams?

– Nes gėlytės yra tiesiausias kelias į moters širdį (šypsosi).

– Kodėl pažymiai vertinami tik nuo 1 iki 10?

– Pažymiai yra tarsi prizas – kokį pažymį gausi, tiek prizų ir turėsi! 10 prizų yra maksimalus pasiekimas!

– Kodėl ne visada galiu miegoti tėvų lovoje viduryje tarp jų?

– Nes po to arba tėveliui, arba mamytei nebeužteks lovytėje vietos ir kažkuris iš jų naktį iškris iš lovos (juokiasi).

– Kas nutiks, jei labai daug valgysiu?

– Ištampysi savo mažąjį skranduką, o po to jis verks, nes jam bus blogai...

– Kada mergaitės tampa moterimis?

– Sulaukusios pilnametystės – 18-kos metų mergaitės tampa moterimis.

– Kodėl vyrai sijonų nenešioja, o moterys kelnes nešioja?

– Nes mergaitės nesidalina ir berniukams neleidžia dėvėti sijonų, o berniukams mergaitėms nieko negaila, todėl jie leidžia joms nešioti kelnes (šypsosi).

– Kai tėtis pavalgo, jis iškart eina pasėdėti ant sofos – ar jis pavargsta?

– Jo pilvukas labai pavargsta, todėl jam reikia pailsėti.

– Kas nusprendė, kurie žmonės yra gražūs, o kurie – ne?

– Visi žmonės yra gražūs! Nėra negražių žmonių!

– Kodėl pasaulį sukūręs Dievas paliko nelaimes?

– Kad žmonėms būtų įdomiau gyventi. Juk jeigu gyvenime viskas būtų tik gerai, su laiku pasidarytų labai liūdna gyventi, todėl kartais žmonėms reikalingi ir sunkūs iššūkiai, ir įvairūs nemalonumai, kad po jų galėtų ir vėl džiaugtis ramia laime!

– Ką mama myli labiau – mane ar sesę?

– Mamytės širdutė yra tokia didelė ir gera, kad ji visus savo vaikučius sugeba mylėti vienodai, neišskirdama nei vieno.

– Kodėl kai mama prausiasi, uždaro vonios duris?

– Visi žmonės, kurie eina praustis, privalo uždaryti durytes, kad iš vonios nepabėgtų šiltas oras ir netaptų šalta (šypsosi).

– Kodėl muses ir uodus mušti galima, o kitų gyvūnų ne?

– Musė nutūpusi ant bet kokio paviršiaus palieka daug bakterijų, todėl mums reikia apsisaugoti nuo jos ir atsikratyti, kad ji mūsų neapkrėstų ir mes po to nesirgtume! O jeigu uodams leisi ramiai skraidyti visą naktį tavo kambaryje, po to atsikelsi visas jų apkandžiotas ir tau labai skaudės! Todėl prieš einant miegoti, reikia išvaryti visus uodus iš savo kambario.

– Kodėl mano senelis yra senas?

– Kai tu būsi senelis – tu irgi būsi senas! Visi mes senstame! Kažkada tavo senelis buvo jaunas, kaip tavo tetukas, ir nors bus sunku patikėti, bet jis taipogi buvo ir toks mažiukas, kaip tu dabar (šypsosi).

– Kodėl su mama per televizorių galiu žiūrėti, ką noriu, o kai iš darbo grįžta tėtis, reikia žiūrėti tai, ką nori jis?

– Tiesą sakant, vaikučiams yra geriau kuo mažiau žiūrėti televizorių, nes po to skaudės akytes. Geriau pakviesk tėvelį su mamyte pažaisti ar nuveikti kažką įdomaus!

– Kodėl turiu dvi akytes ir ausytes, bet tik vieną burnytę?

– Dvi ausytės ir dvi akytės yra skirtos tam, kad geriau matytum ir girdėtum savo tėvelius! O viena burnytė yra tam, kad nesuvalgytum visų saldainių, esančių namuose. Įsivaizduoji, kiek daug saldainių būtų galima suvalgyti, jei turėtum dvi burnytes (juokiasi)?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)