Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis

Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Aktoriai Ashtonas ir Mila šiuo metu Holivude yra viena mėgstamiausių porų. Atrodo taip, tarsi būtume matę, kaip ekrano pora užaugo ir dabar tęsia savo romaną realiame gyvenime. Pora augina du mažus vaikus. Jie visi – išties žavūs. Bet neseniai Ashtonas ir Mila buvo atsidūrę interneto ir žurnalų dėmesio centre, kadangi pranešė apie savo sprendimą nedovanoti atžaloms jokių kalėdinių dovanų. Kalėdų senelis į jų šeimos namus neužsuko. Tokiu sprendimu jie norėjo išmokyti savo vaikus būti kukliais ir vertinti tai, ką ir taip jau turi savo gyvenime. Vieniems pasirodė, kad ši idėja yra geniali ir išties reta Holivude, kiti laikėsi nuomonės, kad tai kone smurtas prieš vaikus.

Barackas ir Michelle Obamos

Politikas Barackas Obama buvo ne tik Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas, bet ir savo namų vadovas, valdantis šeimą geležine ranka. Barackas ir jo žmona Michelle turi dvi dukras – Sashą ir Malią. Visuomenė stebėjosi prezidento atžalomis – jos visuomet elgėsi pagarbiai ir nepriekaištingai. Atrodo, kad už tai vertėtų padėkoti būtent Barackui ir Michelle, nes jie priklauso išties griežtų tėvų kategorijai. Jie labai griežtai ribojo televizijos žiūrėjimo laiką. Barackas tvirtina, kad savo dukroms per savaitę leisdavo žiūrėti televizorių vos šešias valandas. Jeigu mergaitės netinkamai elgdavosi ar nesilaikydavo kokios taisyklės, be jokio įspėjimo ši privilegija būdavo iš jų atimama. Buvęs JAV vadovas suprato, kad labai svarbu išsaugoti dukterų kuklumą ir realybės suvokimą, nepaisant prabangaus gyvenimo, kurį jos gyveno aštuonerius tėvo prezidentavimo metus.

Jessica Alba

Jessica Alba

Aktorė Jessica Alba yra daug pasiekusi moteris, kurią galima išvysti daugybėje kino juostų. Kai kam gali pasirodyti, kad ji atrodo patiklus ir švelnus žmogus, tačiau taip tikrai nėra. Jessica augina tris nuostabius vaikus. Jie dar pakankamai maži, o tai reiškia, kad jiems būdingi susierzinimo priepuoliai ir noras kovoti su tėvų valdžia. Jessica su negatyviu vaikų elgesiu kovoja pasitelkdama senus gerus metodus. Vienam žurnalui aktorė prisipažino, kad nusižengęs vaikas turi stovėti kampe ir nosimi liesti sieną. Be to, jos atžaloms neleidžiama užvaldyti namų. Kai ateina metas valgyti, jie valgo. Jeigu jie atsisako, būna nubausti. Jessica nori, kad vaikai suprastų, jog būtent ji yra už viską atsakinga ir nustato taisykles.

Julia Roberts

Julia Roberts

Aktorė Julia Roberts atrodo švelni ir miela moteris. Ir žaisminga mama, kokia iš tiesų ir yra, tik ne visada. Julia turi tris vaikus: Hazel, Phinnaeusą ir Henry. Ir būna labai griežta, „kai to reikia“, jei jau cituotume jos pačios žodžius. Holivudo aktorė ypač riboja jiems leidžiamų valgyti saldžių produktų kiekį. Vieniems atrodo, kad tai puiki mintis, nes cukrus ne tik mitybos prasme nėra tinkamas maistas vaikams, bet ir paverčia juos hiperaktyviais, ko nenori nė vienas tėvas. Vis dėlto, išties nemažai žmonių mano, kad Julia turėtų leisti savo atžaloms būti vaikais ir kartkartėmis suteikti galimybę pasimėgauti saldžiais užkandžiais. Nepaisant skirtingų nuomonių, ekranų žvaigždė nusiteikusi laikytis to, kas, jos manymu, geriausia jos šeimai.

Beckhamai

Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas

Viena geriausia atrodančių Holivudo porų – Beckhamai. Victoria dainavo grupėje „Spice Girl“, buvo modelis ir visada pasižymėjo puikiu mados pojūčiu. Davidas buvo profesionalus futbolo žaidėjas, galėjęs priversti įsimylėti jį bet kurią merginą. Tad visai nenuostabu, kad poros vaikai – tokie pat gražūs, kaip jų tėvai. Nepaisant visko, visas savo atžalas Victoria ir Davidas auklėja išties griežtai. Ko imasi Victoria ir Davidas? Pirma, jiems labai svarbu tai, ko pastaruoju metu labai trūksta – geros manieros. Jie skatina savo vaikus laikytis namuose nepriekaištingų manierų, nes tai jiems itin svarbu. Pasaulyje išties nemažai diskutuojama, kad jaunimui stinga elementarių gerų manierų, todėl Beckhamai daro viską, ką gali, kad to nebūtų galima pasakyti apie jų vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)