1. Su kokia problema susidūrė jūsų šeima? Kaip tai įkvėpė jūsų verslą?

Problemos mes neturėjome. Turbūt tai buvo tiesiog noras pasistatyti kažką dėl savęs. Būti vadovu pačiam sau, ir būti atsakingu už savo sprendimus. Dėl to pradėjau kurti verslą.

2. Ar jūsų žmona taip pat dalyvauja jūsų versle?

Žmona kartais prisijungia padėti, tačiau ji nėra verslo bendrasavininkė, kaip ir aš jos verslo dalis taip pat nesu. Tik padedame vienas kitam.

3. Su kokiais sunkumais teko susidurti kuriant verslą?

Sunkumai pradedant verslą pradžioje buvo gauti „atpažinimą“. Jeigu rinka yra pripildyta konkurentų, kurie jau atpažįstami, kuriant panašų verslą, turi atlikti ėjimus, kurie padės iškelti tave aukščiau jų.

4. Kokia buvo jūsų verslo misija ir tikslai, kai jį pradėjote?

Pagrindinė misiją ar užduotis tai yra pasidžiaugti ir mėgautis tuo, ką darai. Pačiu procesu. Pasimėgauti sprendimų laisve, atsakomybė yra ne tik našta, bet tuo pačiu ir malonumas, nes jei suklysi žinai, kad tai tik tavo kaltė.


5. Kaip išlaikyti pusiausvyrą tarp šeimyninio gyvenimo ir verslo?

Mano žmona taip pat turi savo verslą. Gyvenant abiem panašiu ritmu, susiduriant su panašiomis problemomis daug lengviau vienas kitą suprasti ir darbuose, ir asmeniniuose santykiuose.

6. Kaip leidžiate laisvalaikį su šeima?

Dažniausiai mėgaujamės geru maistu. Tai mūsų aistra. Skanūs gėrimai ir geras maistas. Taip pat šiek tiek ir aktyvaus poilsio, nors ir mums patinka skirtingas sportas, kartais randame kompromisų ir sportuojam kartu.

7. Kokias tradicijas puoselėja jūsų šeima?

Turime dienos tradiciją: padėti telefonus į šalį bent valandai iki miego. Pabūti be socialinės medijos. Kitos tradicijos, manau, yra kaip ir kitose šeimose labai panašios.


8. Ar manote, kad verslo vystymas suartino jūsų šeimą?

Į šį klausimą atsakymo neturiu. Manau, kad su žmona tiesiog užsiimame tomis veiklomis, kuriose, manau, jaučiamės esantys geri.

9. Kaip jus apibūdina jūsų šeima?

Svajotojas, menininkas, impulsyvus, labai kūrybingas žmogus.

10. Ką rekomenduotumėte kitiems, kaip paskatintumėte juos būti drąsiems ir pradėti savo verslą?

Atsikelti vieną rytą ir pradėti veikti. Tiesiog paimti ir daryti. Pirmasis žingsnis yra labai didelė sėkmės priežastis. TIESIOG DARYKITE.