„Grupei verčiant naują puslapį, plečiant Baltijos šalyse veikiančio Marketplace‘o darbą Suomijos rinkoje bei toliau konsoliduojant mažmeninės prekybos veiklą, ypatingą dėmesį skiriame vadovų komandos formavimui. Džiaugiuosi, kad lyderių komandą sustiprinome vertingos patirties turinčiais profesionalais. Neabejoju, kad jų įsitraukimas į mūsų veiklą padės grupei įtvirtinti e. komercijos lyderio poziciją Baltijos šalyse ir išpildyti viziją tapti geriausia vieta regione pirkti, parduoti ir dirbti“, – sako Florin Filote, „PHH Group“ vadovas.

Anot jo, „PHH Group“, valdanti „Pigu.lt“ ir kitus populiariausius e. komercijos prekės ženklus Latvijoje („220.lv“) ir Estijoje („Kaup24.ee“, „Hansapost.ee“), nuo gegužės išplės veiklą ir atvers savo Marketplace'ą Suomijoje („HobbyHall.fi“).

Agnė Zablockienė (Personalo vadovė)

„Kiekvienam iš naujųjų vadovų teks svarbus vaidmuo vystant mūsų verslą keturiose rinkose su daugiau nei 11 mln. potencialių klientų“, – teigia F. Filote.

Balandžio pabaigoje komercijos direktorės pareigose startavusi Judit Campos pastaruosius 17 metų dirbo didžiausiose Europos mažmeninės prekybos įmonėse. Iš Vengrijos kilusi profesionalė paskutiniu metu vadovavo „Rimi Baltic“ grupės komercijos veiklai: šios srities konsolidavimo, skaitmenizavimo ir verslo adaptacijos prie pokyčių projektams.

Judit Campos (Komercijos direktorė)

Balandžio pabaigoje „PHH Group“ komandą sustiprino personalo vadovės pareigas pradėjusi eiti Agnė Zablockienė, kuri prieš tai analogišką poziciją užėmė kompanijoje „Maxima grupė“ – didžiausiame lietuviškame mažmeninės prekybos versle su 1,2 tūkst. parduotuvių Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje. Daugiau nei 16 metų personalo valdymo patirties turinti vadovė taip pat yra dirbusi finansų, logistikos ir IT srityse.

Grupės finansų direktoriumi dirba iš Lenkijos kilęs Lukasz Makolądra, turintis vadovavimo tarptautinėms komandoms patirties Lenkijos, Bulgarijos ir Kinijos rinkose, dirbo vedančiose Centrinės Europos mažmeninės prekybos kompanijose. Paskutiniu metu L. Makolądra dirbo grožio prekių mažmeninės prekybos kompanijos „Sephora“ finansų direktoriumi Lenkijos ir Čekijos rinkoms.

Lukasz Makolądra (Finansų direktorius)

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomoje Marketplace ekosistemoje (e. prekyvietėse) prekiauja daugiau nei 4 000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 3 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.