„Prieš metus atvėrę naujos fizinės parduotuvės duris pirkėjams pasiūlėme ne tik fiziškai pačiupinėti pačius populiariausius mūsų produktus. Parduotuvė su greta įkurtu sandėliu leido mums pasiekti vieną pagrindinių e. prekybos tikslų – greičiau pristatyti prekes. Per metus parduotuvė tapo pirkėjams puikiai žinoma vieta, kurioje siūlome ypač greitai atsiimti internetu užsakytas prekes“, – sako Xavier Carlier, „PHH Group“ ir „Pigu.lt“ vykdantysis CEO.

 Xavier Carlier

Skaičiuojama, kad apie 80 proc. parduotuvės lankytojų atvyksta atsiimti užsakytų prekių, o apie 20 proc. klientų – apsipirkti parduotuvėje ir išparduotuvėje. Vidutiniškai per dieną parduotuvėje apsilanko 1700 pirkėjų, užfiksuotas lankomumo rekordas – 3000 klientų per dieną.

„Tarp perkamiausių parduotuvės prekių rikiuojasi kvepalai ir kosmetikos produktai. Neabejojame, kad šių kategorijų prekės tarp mūsų klientų bus populiariausios ir šventinės gimtadienio savaitės metu“, – teigia „Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.

Kristina Liškauskaitė

Vienerių metų gimtadienį švenčianti parduotuvė, veikianti Laisvės pr. 75, užima 900 kv. metrų ir yra tris kartus didesnė nei prieš tai buvusi itin populiari parduotuvė Vilniuje, Žvėryne. Prie parduotuvės įkurtas ir 3,5 tūkst. kv. metrų ploto „Pigu.lt“ sandėlis, kuris užtikrina internetu užsakytų prekių išdavimą. Parduotuvės asortimentą sudaro daugiau nei 5 tūkstančiai prekių.

 Pigu.lt parduotuvė

Parduotuvėje ir sandėlyje buvo sukurta 100 darbo vietų. Į naują biuro, prekybos ir sandėlių kompleksą „Pigu.lt“ investavo daugiau nei 2 mln. eurų.

Šių metų gegužę tuo pačiu adresu buvo atidaryta ir išparduotuvė, kurioje pigiau siūlomos prekės su defektais, mechaniniais pažeidimais ir produktai po remonto. Išparduotuvės asortimente, kurio didžiąją dalį sudaro baldai, įvairi buitinė technika ir dviračiai, rikiuojasi per 800 prekių.

 Pigu.lt parduotuvė

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomose e. prekybos platformose prekiauja daugiau nei 4000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.