Iki penktadalio mažesnės sąnaudos

„MyDello“ – tai vienas patogiausių logistikos sektoriaus sprendimų, leidžiančių greitai organizuoti siuntų gabenimą internetu, o ne skambučiais ir nesuskaičiuojamais elektroniniais laiškais. Bendrovės gali matyti keletą krovinio gabenimo būdų ir rasti joms tinkamiausią transporto sprendimą. Be to, su „MyDello“ galima realiuoju laiku sekti informaciją apie krovinių judėjimą, pavyzdžiui, stebėti kaip siunta keliauja iš Amerikos ar Azijos į Europą.

Prognozuojama, kad pasaulinė logistika palaipsniui taps visiškai automatizuota. „MyDello“ jau šiandien apjungia įvairias tiekimo grandinės dalis: sumažina tarpininkų skaičių, skaitmenizuoja informacijos srautą, todėl ženkliai sumažėja bendros logistikos sąnaudos. Bendrovės duomenimis, siuntų gabenimo organizavimas per skaitmeninę logistikos platformą klientams sumažina sąnaudas apie 15-20 proc., o tai „MyDello“ klientai labai vertina.

Maršrutų ir kainos alternatyvos – akimirksniu

Pagrindinis „MyDello“ tikslas – supaprastinti kasdienį logistikos specialistų ar už siuntas atsakingų įmonės darbuotojų darbą, kurį apsunkina dinamiška nuolat besikeičianti pasaulinė logistikos situacija. Įmonės ir tiekimo grandinės operatoriai kasdien ieško būdų, kaip, sutrikus jūrų transportui, perkelti krovinius į oro transportą, arba sutrikus krovinių gabenimui geležinkeliais – perkelti siuntas į laivus. „MyDello“ leidžia platformos naudotojams vos keliais paspaudimais pasiekti geriausius pasiūlymus ir pasirinkti tinkamiausią siuntų atsisiuntimo ar gabenimo į užsienį variantą. Be to, platformoje galima peržiūrėti užsakymų istoriją, taip pat – išsaugomi vartotojų užsakymų dokumentai, kuriuos galima peržiūrėti, atsispausdinti ar parsisiųsti.

Svarbu pabrėžti, kad logistikos procesų skaitmeninimas labiausiai taupo laiką, kurį kasdien darbuotojai sugaišta ieškodami logistikos paslaugas teikiančių įmonių, teikdami užklausas ir laukdami atsakymų dėl galimybių išsiųsti konkrečias prekes. Šiandien Lietuvos verslai vis dažniau renkasi logistikos paslaugas organizuoti internetu, o tai, kad krūvos popierių tampa praeitimi ir didėja noras taupyti laiką, yra neabejotinai sveikintinas dalykas.

Sparčiai auganti platforma

„MyDello“, kaip internetinė platforma, turi daug privalumų. Skaičiai kalba patys už save: nuo praėjusių metų, kai platforma pradėjo veikti, „MyDello“ naudojančių įmonių skaičius pasiekė beveik 2 tūkst., o apyvarta pasiekė beveik 2 mln. eurų. Reguliariai vykdomose klientų apklausose dažniausiai įvardijamas „MyDello“ privalumas – įvairių siuntimo būdų ir kainų palyginimas, kuris ekrane matomas per kelias sekundes, nuo užklausos pateikimo.

Artimiausiu metu skaitmeninės logistikos platformos „MyDello“ tinklas plėsis ir siūlys savo paslaugas Švedijos bendrovėms.

Apie „MyDello“

Skaitmeninė logistikos platforma „MyDello“ pradėjo veikti 2021 m. gegužę tam, kad suteiktų Lietuvos įmonėms paprastesnį tarptautinių tiekimo grandinių planavimą. Platforma leidžia įmonėms per kelias sekundes gauti krovinių gabenimo kainos sąmatą ir apytikslį pristatymo į pasirinktą vietą laiką. Platformoje galima planuoti siuntas oro, kelių, geležinkelių ir jūrų transportu.

Sekite „MyDello“ naujienas: LinkedIn, Facebook ir mūsų svetanėje.