Darbuotojų įtraukimas įmonės renginiuose

Kodėl svarbu organizuoti renginius ir įtraukti darbuotojus? Įmonių veiklos dažniausiai naudojamos norint suvienyti grupę, suformuoti naują komandą ir paminėti reikšmingus ar mažiau svarbius įvykius, siekiant sustiprinti priklausymo įmonei ar organizacijai jausmą. Profesionaliai suorganizuotų veiklų, paremtų patraukliais kūrybiniais sprendimais, dažnai pakanka, kad sudomintų darbuotojus. Jos ypač skatina darbuotojus įsitraukti siekiant konkrečių tikslų. Įmonės renginių nesėkmių scenarijai gali būti įvairūs, pavyzdžiui, darbuotojams netinkama ir jų interesų neatitinkanti pramoginė ar mokomoji veikla. Arba ši veikla galėtų būti modernesnė ir patrauklesnė. Tokios veiklos bus keistos, turės neužbaigtumo elementų ir sukels blogus jausmus bei asociacijas. Kita vertus, su grupės interesais deranti šiuolaikiška, įdomi ir paprasta veikla kurs teigiamus jausmus ir ryšius.


Roadgames programėlės sprendimai darbuotojų įtraukimui

Roadgames programėlė – tai platforma, skirta žaisti įtraukiančias lobių medžiokles. Programėlė dažnai naudojama organizuojant komandos formavimo, įdarbinimo ir metinius įmonės renginius. Įmonės mėgaujasi Roadgames žaidimais dėl jų unikalios koncepcijos ir paprasto renginių organizavimo, modernios bei intuityvios programėlės, o tai labai prisideda prie darbuotojų įsitraukimo renginio metu. Populiariausi Roadgames programėlės elementai, skatinantys darbuotojų įsitraukimą, yra žaidimų idėjos ir kūrybinės koncepcijos, palaikymo pokalbių funkcija, paprasta žaidimų žemėlapių peržiūra ir naudojimas, įvairios užduotys ir žaidimų rezultatų publikavimas.

Žaidimo idėja arba kūrybinė koncepcija

Kūrybinė žaidimo koncepcija turėtų apimti tokius komponentus kaip pramogos ir linksmybės, švietimas ir konkurencija. Roadgames orientaciniai žaidimai integruoja visus šiuos komponentus ir suteikia išskirtinį poilsį kiekvienai įmonei – tiek mažoms, tiek vidutinėms ir didelėms komandoms. Be to, pasirinkę žaidimą iš esamų žaidimų sąrašo, galėsite surengti linksmą įmonės renginį vos per kelias dienas!

Žaidimo palaikymo pokalbių funkcija

Viena iš populiariausių Roadgames funkcijų yra renginio palaikymo pokalbių funkcija. Ji padeda išlaikyti įsitraukimą į žaidimą ir užduotis nuo pirmųjų žaidimo minučių (naudinga tiems, kuriems neaiškios žaidimo taisyklės ar eiga) iki paskutinių momentų (kuomet dėl įvairių priežasčių mažėja suinteresuotumas atlikti užduotis renginio metu).

Žaidimo žemėlapis

Labai svarbu leisti naršyti žaidimo erdvę, kad žaidėjai būtų motyvuoti ir atliktų užduotis. Roadgames žaidimo žemėlapis leidžia tyrinėti žaidimo lauką, taigi ir vietovę.

Įvairios užduotys

Įvairios žaidimo užduotys leidžia žaidėjams pasirinkti mėgstamiausias jų, kad pasiektų geriausių rezultatų. Roadgames programėlėje vartotojai gali rinktis iš dešimčių užduočių tipų, patys nuspręsti, koks žaidimo tempas geriausiai atitinka jų poreikius.

Žaidimo rezultatai

Roadgames programėlė leidžia organizatoriams pasirinkti, ar paskelbti žaidimo rezultatus iškart pasibaigus žaidimui, ar vėliau. Žaidimo dalyviai gali gauti atsiliepimus apie tai, kaip jie atliko užduotis. Apdovanojimų ceremonija sukuria laukimo atmosferą, todėl ją dažnai renkasi organizatoriai.