Paruošimas 20 min.

Porcijų skaičius 16

16-ai porcijų reikės:

- 8 kietai virtų kiaušinių

- 5 šaltai rūkytos šoninės juostelių

- 2 Kėdainių konservų marinuotų agurkėlių

- 2 a. š. agurkėlių skysčio

- 60 g Kėdainių konservų originalaus majonezo

- 1/2 šaukštelio Dižono garstyčių

- 1/8 česnako miltelių

- Žiupsnelio druskos, maltų juodųjų pipirų, maltos raudonosios paprikos

- Laiškinių česnakų papuošimui

Paruošimas:

  1. Supjaustytą šoninę pakepinkite sausoje keptuvėje.
  2. Išilgai perpus perpjaukite kiaušinius, išimkite trynius.
  3. Smulkiai supjaustykite agurkus.
  4. Šakute sutrinkite į dubenį sudėtus trynius. Dėkite majonezą, garstyčias, agurkėlių skystį. Gardinkite prieskoniais (išskyrus paprikos miltelius) ir viską gerai išmaišykite.
  5. Suberkite agurkus, išmaišykite.
  6. Baltymų puseles, išdėliotas lėkštėje, pripildykite pagamintu įdaru.
  7. Užberkite šoninės gabaliukų bei pabarstykite paprikos milteliais.
  8. Puoškite laiškiniais česnakais.