Trintuvas, kuris išsiskiria net ir savo dizainu

Bene labiausiai „Braun MQ 9175XL“ dizainas nustebina savo minimalizmu – mygtukų šiame prietaise yra vos keli, todėl valdymas – maksimaliai paprastas. „EasyClick+“ sistema taip pat leis jums lengvai keisti aksesuarus.

Paminėjimo vertos ir kitos ypatingos galimybės: unikalūs „ActiveBlade“ ašmenys juda aukštyn ir žemyn, sutrindami visus maisto produktus, naudojant net 40 proc. mažiau energijos. „SplashControl“ apsaugo nuo maisto purslų, o „Active PowerDrive“ technologija užtikrina iki 6 kartų geresnį smulkinimo rezultatą ir iki 60 proc. didesnį greitį.

Neabejotinai nudžiugins kiekvieną

Nors šis trintuvas turi daugybę papildomų aksesuarų, jis yra gan kompaktiškas, todėl puikiai tiks bet kurioje virtuvėje.

Plakimo priedas puikiai tinka padažų ar kitų kreminės tekstūros patiekalų gaminimui. Ir nors tokiais atvejais galios daugeliui rankinių trintuvų pritrūksta, „MQ 9175XL“ turimas net 1200W galingumo varikliukas su visomis užduotimis susitvarko be problemų. Štai, pavyzdžiui, padažą suplakti galima per mažiau nei minutę.

Trynimo kojelė puikiai tinka obuoliams ar bulvėms trinti. Visi „MultiQuick“ priedai veikia tiesiog stulbinančiai, o svarbiausia, kad dėl didžiulio jų kiekio, kiekvienas atras kaip panaudoti „Braun MQ 9175XL“ gaminant savo mėgstamiausią patiekalą.

Būtent dėl savo universalumo „Braun MQ 9175XL“ ir yra ypatingas. Jeigu virtuvėje praleidžiate daug laiko, šį įrenginį rinktis tikrai verta.

Užsakymo nr.: PT_88191323