Didžiulis dėmesys detalėms

„Posé" nėra vien tik televizorius – tai jūsų namų stiliaus ir erdvės dalis. Gražus nugarėlės vaizdas atrodo stulbinamai iš skirtingų kampų, o knygų lentynėlė gali būti suasmeninama, kad galėtumėte parodyti savo mėgstamiausias knygas, žurnalus ir atvirutes. Kitaip tariant, šis įrenginys atlieka funkciją net ir tada, kai yra išjungtas.

Suapvalinti kraštai, minkštos ir sklandžiai į interjero erdvę įsiliejančios „Posé" linijos sukuria neutralią išvaizdą, tinkamą bet kokiam namų interjerui. „55LX1Q3LA" korpusas, aptrauktas blyškiu ir jaukiu raminančios smėlio spalvos audiniu, švelnus prisilietimui ir nerėžia akies bei suteikia jūsų erdvei harmonijos ir žavesio.

Pažiūrėjus už televizoriaus, nepamatysite išmėtytų laidų ir priedų, ką galima matyti už daugelio kitų TV. Laidų ir priedų dėklas viską paslepia už dekoratyvinės dangos, padeda išlaikyti švarą, neatitraukdamas dėmesio nuo žiūrėjimo. Naudojant du nuimamus laikiklius, galima paslėpti laidus už šio TV stovo kojų, taip užtikrinant tvarkingą aplinką.

LG 55LX1Q3

Dažna televizorių bėda, kad nenaudojami jie atrodo pernelyg nuobodžiai. Tačiau kai nenaudojate šio TV, jis tampa meno kūriniu: galite pasirinkti rodyti tam tikrą paveikslą ar bet kokį foninį vaizdą.

Ryškumas, kontrastas ir išmanumas kiekviename žingsnyje

Visgi „55LX1Q3LA.AEU" nėra vien namų papuošimas. Šiame TV naudojama OLED matrica su „Brightness Booster" technologija, kuri suteikia iki 20 proc. daugiau apšvietimo, todėl galėsite pasinerti į ryškesnes spalvas ir smulkesnes detales.

Na, o dėl gilaus mokymosi patobulinimų, „LG" 5-os kartos „α9" procesorius su dirbtiniu intelektu išryškina objektus tiek pagrindiniame plane, tiek fone, suteikdamas natūralaus gilumo jausmą ir įspūdingai ryškias bei tikslias spalvas.

Tad jeigu ieškote televizoriaus, kuris gali ir puikiai atrodyti namuose, ir pasižymi išskirtine ekrano kokybe, „LG 55LX1Q3LA.AEU Posé" yra tiesiog fantastiškas ir unikalus pasirinkimas.