Paprastai, greitai ir skaniai

Kaip ir kiti „Nespresso“ kavos aparatai, „Gran Lattissima“ buvo sukurtas tam, kad mėgautis fantastišku kavos skoniu namuose būtų malonu ir paprasta. Visų pirma, vietoje tradicinių kavos pupelių, jis naudoja „Nespresso“ kapsules, dėl kurių jums bus žymiai paprasčiau pasirinkti kavos rūšį ir prižiūrėti patį aparatą. Be to, jus ir jūsų draugus nudžiugins kavos skonių įvairovė, kiekvienas šeimos narys labai paprastai galės gerti savo individualiai mėgiamą kavą tiesiog įdėdamas pasirinktą „Nespresso“ kapsulę, kurioje kava yra visada sandariai uždaryta, todėl yra apsaugota nuo oksidacijos ir neturi galimybių prarasti savo skonio, kvapo bei aromato.

Žinoma, „Gran Lattissima“ leis jums vos vienu mygtuko paspaudimu pasigaminti ir įvairaus tipo kavą: cappuccino, flat white, caffe latte, latte mecchiato, bei daugybę kitų. Tai neabejotinai paprasčiausiai naudojamas kavos aparatas rinkoje ir verta pastebėti, kad savo gaminamos kavos kokybe jis niekuo nenusileidžia kitiems, sudėtingiau valdomiems kavos aparatams. Būtent todėl „Gran Lattissima“ tinka visiems: kavos gurmanams, studentams, senjorams, neįsivaizduojantiems savo ryto be kavos puodelio ir netgi tiems, kurie nori išgerti kavos tik retkarčiais.

Kokybė, kuri stebina

„Nespresso Gran Lattissima“ gali nustebinti ne tik savo minimalistiniu ir labai solidžiu dizainu, bet ir aukšta kokybe: pats aparatas įkaista vos per 25 sekundes, o net 19 barų pompa užtikrina aukštą spaudimą ir spartų kavos pagaminimą.

Kalbant apie skonius, kaip ir kiti panašūs „Nespresso“ kapsuliniai kavos aparatai, „Gran Lattissima“ leidžia rinktis iš daugybės įvairiausių kapsulių, kurios suteikia galimybę labai lengvai išbandyti įvairiausio skonio ir aromatų kavos gėrimus.

Tad jeigu jums svarbi ne tik aukšta kavos kokybė, bet ir naudojimo paprastumas, kažin, ar galėsite rasti ką nors geriau už „Nespresso Gran Lattissima“ – tai idealus variantas norintiems aukštos klasės kapsulinio kavos aparato!

Užsakymo nr.: PT_88232341