Tinkamas įvairiems atvejams

Šis virtuvinis kombainas yra ypatingas tuo, kad gali ne tik maišyti maistą, bet ir jį gaminti. Ypač tiksli indukcinė technologija leis jums pasirinkti gaminimo temperatūrą nuo 20 iki 180 laipsnių, vieno laipsnio tikslumu. Todėl „Cooking Chef XL“ puikiai tinka atlikti net ir pačias subtiliausias maisto gaminimo užduotis.

Žinoma, savo kūrybiškumą galėsite pilnai išnaudoti ir pasinaudoję priedais – šiam virtuviniam kombainui galima pritaikyti net 25 priedus. Su visais šiais priedais aparatas gali maišyti, pjaustyti, smulkinti, sutarkuoti, spausti sultis ir t.t. Kenwood KCL95.424SI komplekte rasite net 5 maišymo priedus, karščiui atsparią kokteilinę, gaminimo garuose priedą ir smulkintuvą su 6 diskais. Tad jeigu daug laiko praleidžiate virtuvėje ir norisi sutaupyti vietos, šis „Kenwood“ prietaisas tam puikiai tinka.

„Kenwood KCL95.424SI“, dar vadinamas „Cooking Chef XL“

Itin paprasta naudoti

Šis įrenginys neabejotinai padės lengvai, greitai ir sveikai paruošti maistą ir netgi atrasti naujų receptų. Maisto gaminimas rankiniu režimu suteiks maksimalų lankstumą, tačiau kai reikės sutaupyti laiko, galėsite išbandyti net trylika „SimpleTouch“ profesionaliai sukurtų funkcijų, kurios apima minkymą, tešlos ruošimą, lėtą virimą, garinimą ir vieno puodo patiekalų ruošimą.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad visi „Kenwood Cooking Chef XL“ priedai ir, žinoma, pats virtuvinis kombainas yra labai lengvai išplaunami. Didžioji dalis priedų taip pat yra tinkami plauti indaplovėje.

„Kenwood KCL95.424SI“, dar vadinamas „Cooking Chef XL“

Tai neabejotinai vienas iš pažangiausių rinkos virtuvinių kombainų. Šis įrenginys yra kompaktiškas ir galingas, jis išsiskiria tuo, kad jo funkcionalumą galima nesunkiai praplėsti dėl šio kombaino turimos aksesuarų gausos. Tad jeigu ieškote kažko itin galingo, funkcionalaus, preciziško ir universalaus, „Kenwood Cooking Chef XL“ yra tai, ko jums reikia.

Užsakymo nr.: PT_88393589