Kaip išspręsti sudirgintos veido odos problemą?

Ant kiekvieno vyro veido auga nuo 4 iki 40 tūkst. plaukelių. „Braun“ statistika rodo, kad jiems skusti vyrai vidutiniškai paaukoja 138 savo gyvenimo dienas. Nei vienas tyrimas neparodo, kiek laiko tenka raminti skutimo metu sudirgintą odą. Tačiau „Braun“ teigia, kad turi tam sprendimą – „Series 9 Pro“ barzdaskutę. Pabandykime išsiaiškinti, kodėl šis įrenginys yra vertas dėmesio.

Naujausių technologijų ir išmanaus dizaino derinys

Bene labiausiai naujoji „Braun Series 9 Pro“ barzdaskutė iš kitų išsiskiria savo technologijų gausa. Visų pirma, ši barzdaskutė automatiškai net 160 kartų per minutę tikrina barzdos tankumą ir užtikrina nuolatinį variklio galios prisitaikymą prie barzdos.

Prietaise įmontuotas ir itin galingas variklis su 10 tūkst. mikrovibracijų per minutę ir paslanki galvutė su unikaliais skutimo elementais, kurie atlieka net 40 tūkst. judesių per minutę. Prie puikios skutimosi patirties prisideda ir 5 skutimo sistemos elementai, prisitaikantys prie kiekvieno veido kontūro. O naujasis „ProLift“ vidurinis kirpiklis žymiai pagerino 3 ir net 7 dienų barzdos skutimo efektyvumą bei praleistų plaukelių šalinimą, ypač kaklo srityje. Sustiprintas nepaprastai tvirta, korozijai atsparia titano danga.

Dar viena inovacija – pirmasis mobilus barzdaskutės įkrovimo dėklas su integruotų Li-Ion akumuliatoriumi*, kuris vienu įkrovimu leis naudotis iki 6 savaičių!

Žinoma, verta pagirti ir „Braun“ dizaino sprendimus. „Braun Series 9 Pro“ nebijo vandens, todėl skustis galima ir sausu, ir drėgnu būdu, naudojant vandenį, putas arba gelį. Barzdaskutė idealiai guli rankoje, o valdymo mygtukai lengvai pasiekiami nykščiu. Su delnu besiliečianti korpuso dalis padengta neslidžia guma.

Barzdaskutė kaskart kaip nauja

Speciali valymo ir įkorvimo sistema vienu mygtuko paspaudimu automatiškai valo, naikina 99,9 proc. bakterijų, įkrauna, sutepa ir džiovina barzdaskutę.

Taigi, jeigu ieškote ilgaamžiškos aukščiausios klasės barzdaskutės, leidžiančios komfortabiliai ir greitai nuskusti ar formuoti savo barzdą, „Braun Series 9 Pro“ yra puikus pasirinkimas jums!
*Išbandykite su 100 dienų pinigų grąžinimo garantiją!

*Komplektuojamas tik su tam tikrais modeliais
**Akcijos sąlygos ir taisyklės: https://www.abestock.ee/lt/akcijos/braun/

Užsakymo nr.: PT_88394729