Mitas nr. 1: Netekus daugelio ar visų dantų, implantacijos procedūra – neįmanoma.

Bedančio žandikaulio problemos spręsti susigriebę pacientai dažnai iš odontologo kabineto išeina išgirdę – dėl atvejo sudėtingumo, vienintele išeitimi lieka išimami protezai. Vis dėlto, „Bechara“ klinikos įkūrėjas ir 18 metų patirtį implantologijoje turintis burnos chirurgas, Soheil Bechara užtikrina: išskirtinai bedančiam žandikauliui sukurtas „Maxilla-for-All®“ metodas, kurio metu dantys atstatomi „J Dental Care“ ilgaisiais implantais – vienas pažangiausių, greičiausių ir ilgaamžiškiausią rezultatą žadančių gydymo būdų, kuris leidžia susigrąžinti tiek kramtymo funkciją, tiek šypsenos estetiką. Vis dėlto, geriausiam rezultatui pasiekti, itin svarbu procedūrą patikėti patirties būtent bedančių žandikaulių atkūrime implantais turintiems specialistams.

Sudėti laikini dantys kelios dienos po implantacijos

Mitas nr. 2: Šypsenos atstatymas implantais reikalauja ilgo pasiruošimo ir daugybės apsilankymų pas odontologą.

Nors pacientai dažnai baiminasi, kad atkurti bedantį žandikaulį prireiks begalės sudėtingų ir ilgai trunkančių procedūrų, šios išankstinės nuostatos – klaidingos. Dantų implantacija klinikoje „Bechara“ vyksta vos keliais etapais:

  • Pirminės konsultacijos metu atliekami išsamūs dantų rentgeno tyrimai ir sudaromas gydymo planas.
  • Antro apsilankymo klinikoje metu ne tik pašalinami likę, nebefunkcionalūs dantys, bet ir atliekama visų dantų implantacija, nepriklausomai nuo jų skaičiaus. Gydymui pasitelkiant „Maxilla-for-All®“ metodą, sinuso pakėlimo ar kaulo priauginimo procedūrų nereikia – bedančio žandikaulio gydymui pritaikyti implantai yra ilgesni, nei įprastiniai, tad puikiai įsitvirtina žandikaulyje be jokių papildomų procedūrų.
  • Tam, kad pacientas galėtų grįžti prie įprastinio gyvenimo ritmo ir džiaugtis estetiška šypsena, praėjus vos keletui dienų nuo implantavimo procedūros pritvirtinami laikini dantys.
  • Praėjus 2-4 mėnesiams po implantacijos ir įsitikinus, kad įsriegti implantai prigijo, prie jų pritvirtinama matoma dalis – neišimamas, cirkonio oksido protezas.
Sudėti laikini dantys kelios dienos po implantacijos


Mitas nr. 3: Implantuoti dantys žymiai skiriasi nuo tikrų tiek estetine, tiek funkcine prasme.

Klinikoje „Bechara“ naudojami itališki „J Dental Care“ dantų implantai gaminami iš gryno titano, tad pasižymi ypatingų tvirtumu, yra stabilūs bei funkcijomis prilygsta natūraliems dantims, nekelia jokio diskomforto ar skausmo. Po implantų prigijimo ant jų tvirtinami dantų vainikėliai, kitaip, nei išimami protezai, nereikalauja specialaus valymo ir nuolatinio tvirtinimo, taip pat nepatiriamas stresas dėl valgymo ar kalbėjimo metu galinčios pasislinkti protezų plokštelės, nepakinta dikcijos rišlumas.

Kalbant apie estetiką, dantų vainikėliai yra gaminami individualiai kiekvienam pacientui, tad savo išvaizda beveik nesiskiria nuo tikrų, nuosavų dantų ir nė iš tolo savo neprimena išimamų protezų – tą patvirtins kiekvienas, klinikoje „Bechara“ jau atkūręs savo šypseną, pacientas.

Atliktas pilnas bedančio žandikaulio atkūrimas

Mitas nr. 4: Implantacijos procedūra – skausminga.

Procedūra atliekama su sedacija, kurios metu naudojami specialūs vaistai sukelia pacientui paviršinio miego būseną – pacientas išlieka sąmoningas, tačiau nejaučia baimės ir skausmo, nekreipia dėmesio į supančią aplinką. Sedacijos lygį galima kontroliuoti, esant poreikiui, poveikį galima pastiprinti ar pratęsti – viso gydymo metu pacientu rūpinasi patyręs gydytojas anesteziologas. Po procedūros, atliktos su sedacija, pacientas jos visiškai arba iš dalies neatsimena.

Burnos chirurgas, gydytojas odontologas Soheil Bechara, OPL-02800, OPL-02408

Mitas nr. 5: Dantų atkūrimas ilgaisiais implantais pareikalaus ištuštinti pinigines.

Pasitelkiant „Maxilla-for-All®“ metodą, dantys atstatomi ilgaisiais „J Dental Care“ implantais už įprastų kainą, beje, klinikoje „Bechara“ už visas paslaugas galima atsiskaityti išsimokėtinai.

Dantų implantavimo procedūrą „Maxilla-for-All®“ metodu Lietuvoje atlieka „Bechara“ klinikos įkūrėjas, burnos chirurgas ir implantologijos ekspertas Soheil Bechara. 18 metų sukaupta eksperto patirtis padeda išspręsti net pačius sudėtingiausius atvejus bei užtikrinti ilgaamžį rezultatą – po kokybiškai atliktos implantavimo procedūros implantai gali tarnauti 20 ir daugiau metų, o tinkamai prižiūrimi – ir visą gyvenimą.

Daugiau apie „Maxilla-for-All®“ gydymo metodą skaitykite čia.

www.becharaclinic.lt