Kad išsirinkti būtų lengviau, atrinkome laikui nepavaldžias aulinukų tendencijas, kurios bus aktualios tikrai ne vieną sezoną. Tam, kad savo aulinukais galėtumėte džiaugtis dar ilgiau – šiame straipsnyje rasite ir keletą praktiškų priežiūros patarimų.

„Chelsea“ stiliaus aulinukai


Jei renkantis avalynę jums svarbus ne tik patogumas, bet ir tendencijos – su šiuo pasirinkimu tikrai neprašausite. „Chelsea“ stiliaus aulinukai iš madingiausių gretų nesitraukia ištisus dešimtmečius ir visiškai akivaizdu, kodėl. Tai praktiškas ir stilingas pasirinkimas, kurį galėsite derinti prie bet kokios aprangos – kasdienių kelnių ar džinsų, sijonų bei suknelių.

Suvarstomi aulinukai

Vos viena detalė – suvarstomi raišteliai – gali suteikti pikantiško prieskonio jūsų stiliui. Jei mėgstate ryškesnį įvaizdį ir kontrastingus derinius, rinkitės grubesnius suvarstomus aulinukus storesniu kerzinio tipo padu, o savitą maištingą stilių kurkite keisdami batų raištelius bei jų spalvas.

Žieminiai „Snow boots“ aulinukai

UGG firmos žieminių aulinukų pristatinėti tikrai nebereikia – išpopuliarėję visame pasaulyje, jie atvėrė kelius tikrai žiemiškam ir komfortiškam eskimų stiliui. Nepakeičiamas pasirinkimas šaltomis ir žvarbiomis žiemomis, kai svarbiausia – šiluma ir patogumas.

Jojikės tipo aulinukai

Jei ieškote stilingo varianto visiems gyvenimo atvejams – jojikės tipo aulinukai turi atsidurti jūsų „must have“ sąraše. Dėvėti juos galite praktiškai su viskuo – ir su patogiomis tamprėmis, ir su bet kokio silueto suknelėmis. Investuokite į kokybę ir mėgausitės visuomet stilinga klasika ne vieną sezoną.

Kaubojiško stiliaus aulinukai

Neabejotinai viena ryškiausių tendencijų, nesitraukiančių jau ne pirmą sezoną iš eilės – kaubojiško stiliaus aulinukai, kurie patiks ir akylai sekančioms madas, ir nenorinčioms per daug nutolti nuo klasikos. Norite daugiau ekstravagancijos? Dairykitės modelių su krokodilo odos imitacija.

Padėkite savo aulinukams gyvuoti ne vieną sezoną

Norintiems aulinukais džiaugtis ne vieną sezoną, Boozt.com turi ir platų avalynės priežiūros produktų asortimentą bei keletą naudingų patarimų, kurių vertėtų nepamiršti ne tik šaltuoju metų sezonu.

• Apsaugokite savo batus nuo lietaus, sniego ir drėgmės naudodami specialius impregnantus. Reguliariai purškiamas impregnantas saugos avalynę nuo peršlapimo ir leis lengviau pašalinti netyčia atsiradusias dėmes.

• Drėkinkite odinius batus specialiomis priemonėmis, kurios padės išlaikyti blizgesį bei odos ilgaamžiškumą.

• Žiemos metu grįžę iš lauko visuomet apžiūrėkite batus ir nedelsdami pašalinkite druskos ir sniego dėmes specialiu batų valymui skirtu valikliu.

• Batų kulnai įprastai nusidėvi greičiausiai, todėl laiku juos pakeiskite ir aulinukai bus tarsi nauji.

• Jei įsigijote ilgaaulius, nepamirškite į juos įdėti specialias formeles, neleisiančias batų aului prarasti savo formos. Ypatingai tais sezonais, kuomet ilgaaulių batų dėvėti neketinate.

• Odinių batų įbrėžimams ir spalvos išblukimams koreguoti įsigykite specialų kremą bei šepetėlį. Jei rūpinsitės savo batais reguliariai, jie tikrai atrodys kaip nauji ne vieną sezoną.