Pojūtis namuose – lyg prabangiuose rūmuose

Namų aplinka šiandien – kaip niekada svarbi, tad jaustis ne tik patogiai, o ir prabangiai tampa vis svarbiau. „MJrever“ įkūrėja, dizainerė Monika Janavičienė mano, kad moteris gali spinduliuoti džiaugsmu tuomet, kai jaučiasi gerai savo artimiausioje aplinkoje, o ją puoselėti padeda ypatingos, žavios detalės.

MJREVER

Šio ženklo istorija prasidėjo kūrėjai beauginant pirmagimį, kai laikas, praleistas namie, paskatino ieškoti būdų, kaip praskaidrinti rutiną ir suteikti jai ypatingumo. „Būnant namuose svarbiausia patogumas, tačiau gerai savijautai kartais reikia ir kažko ypatingo, kas džiugintų žvelgiant į veidrodį kasdien“, – teigia kūrėja. „MJrever“ vizija – išskirtinis prabangos jausmas, prieinamas kiekvieną dieną. „MJrever“ poilsio ir laisvalaikio aprangos ženklas įkvėptas prancūziškos elegancijos ir estetikos. Siekiama, kad kiekviena moteris, vilkinti šiuos poilsio drabužius, namuose jaustųsi lepinama, tarsi atisdūrusi prabangiuose rūmuose.

Šį išskirtinį prabangos jausmą suteikti artimajam – išskirtinė dovana, ypatingai tuomet, kai namuose praleidžiame tiek daug laiko. Valentinos dienos proga, „MJrever“ internetinėje parduotuvėje galite rasti išskirtinę pižamų kolekciją jai ir jam. O platus laisvalaikio bei miego drabužių pasirinkimas neleis apsirikti su ta vienintele, išskirtine Valentino dienos dovana savo išrinktajai.

Prabangių medžiagų pižamos, suknelės ir chalatai yra kuriami pagal individualius užsakymus su jūsų pasirinktais inicialais. Asmeniškumas ir individualumas yra itin svarbu šiandien, todėl siekiama kiekvienam klientui suteikti šį ypatingumo pojūtį, lydėsiantį kiekvieną dieną. „MJrever“ produkcijai naudojami itin kokybiški medvilnės, dirbtinio bei gryno šilko audiniai, užtikrinantys patogų ir malonų poilsį ne tik nakties, bet ir dienos metu.

www.mjrever.com

www.facebook.com/mjrever

www.instagram.com/mjrever/?hl=en

________________________

Meilė kitiems prasideda nuo meilės sau!

LOCCITANE

Kvapai – mūsų asmenybės atvaizdas. Kasdien kvepindamiesi siekiame pakylėti nuotaiką, kuriame savotišką įvaizdį. Dažnai kvapus renkamės ir tapatiname su įsimintiniausiomis akimirkomis, jaudinančiais prisiminimais.

Atraskite ir leiskitės į kvapų kelionę kartu su „L’OCCITANE“ mylimiausiais ir daugelio jau pamiltais aromatais.

Apgaubkite ir pabrėžkite savo tikrąją prigimtį kartu su „Herbae par L'Occitane” – kvapu, įkvėptu ir sukurtu laukinių žolių, augančių Provanso širdyje, dėka.

Tualetinis vanduo „Néroli & Orchidée” – gėlinis, praturtintas apelsinų eteriniais aliejais, geidulingas ir subtilus, sukurtas išskirtinėms savybėms pabrėžti. Vyšnių žiedų ir vaisių tualetinis vanduo „Infusion Fruitèe” – žaismingos, gaivios ir užburiančios mandarinų, laimo, vyšnių, gardenijų ir irisų kvapų natos sužadina bei skatina norą kurti. Tualetinis vanduo „Rose Calisson“ – subtilus ir malonus švelnumo prisilietimas, sujungdamas rožių ir prancūziško deserto kvapų natas pažadina net slapčiausius kiekvieno pojūčius.

Kvepalai „Almond Amber“ skirti tiek vyrams, tiek moterims. Jausmingos ir nepaprastai geidulingos kvapo natos leidžia pajusti tikrąjį Rytų aromatą ir pasinerti į užburiantį kvapų pasaulį. Tualetinis vanduo „Eau des Baux” – geidulingas bei paslaptingas kipariso ir smilkalų derinys, sukurtas drąsiam, ryžtingam ir savimi pasitikinčiam vyrui. Išskirtinis aromatase, žavintis aštriomis citronų, ledinio jūros vandens ir medienos natomis. Charakteringas „Cap Cedrat“ aromatas dedikuojamas energingiems, nepriklausomiems ir vidinę laisvę dievinantiems vyrams.

Lepinkitės ir mėgaukitės kvapais, kurie tinka būtent jums, juk feromonų veikiama meilė yra kur kas stipresnė ir galingesnė!

Daugiau meilės kvapų jai ir jam galite rasti:

www.loccitane.lt

www.facebook.com/loccitaneenprovencelithuania

www.instagram.com/loccitanelt

__________________

Elegantiškos ir personalizuotos dovanų idėjos jam, jai ir sau iš „C&D STYLE”

CDSTYLE

„C&D Style” vienija dėmesys detalėms, reiklumas išskirtinei kokybei, troškimas, kad kuriami interjerai atspindėtų mūsų asmenybes, kad erdvėse, kuriose praleidžiame daugiausiai laiko, būtų gera ir jauku. Todėl, artėjant meilės praturtintam Valentinui, „C&D Style” dalinasi dovanų idėjomis ne tik jam ir jai, tačiau ir pasiūlymais, ką šiandien galite padovanoti SAU. Dovanos, kurios yra ne tik personalizuotos bei visada elegantiškos, bet ir kuria jaukumą papildydamos Jūsų namų interjerą!

Kvapiosios gėlės ir aromatinės žvakės

Valentinas be gėlių – ne Valentinas. Tad kodėl nepadovanoti gėlių, kurios namų erdves puoštų amžinai? Kvapiosios gėlės ne tik papildys jūsų namų interjerą, bet ir pakeis standartinius kvapų difuzorius skleisdamos jūsų pasirinktą ir mylimą aromatą. Tačiau, jei vis tik mėgstate gyvas gėles – pasirūpinkite romantiška šviesą skleidžiančiomis aromatingomis žvakėmis.

Iki 2021.02.14 visiems „C&D Style” namų kvapams galioja 20 proc. nuolaida, panaudojus kodą KVAPAI20

Asmeninis prisilietimas

Intymios ir asmeninės dovanos – Valentino klasika. „HUGO BOSS“ chalatai vyrams ir moterims – klasikinio dizaino, kokybiškos medvilnės, tiesiog nepriekaištingi! Ypatingam ir itin artimam prisilietimui.

Krištolas

Krištolinės kurpaitės tik pasakose, tačiau krištolo taurės – vienas „C&D Style” top’ų. Valentino burbuliukai krištole niekada nebuvo tokie žavūs. Internetinėje parduotuvėje rasite įvairių krištolinių taurių variacijų kiekvienam skoniui – aukštesnių, žemesnių ir net paauksuotų. Dovanoti galite net ir po 1 vnt!

Glamūriški puodeliai

Visų laikų best selleriai – pačiomis įvairiausiomis progomis. Personalizuoti pirmosiomis vardo raidėmis nuo A iki Z, pritaikyti poroms – „Good morning, Gorgeous“ bei „Hello Handsome“ ar visai neutralūs – dovanų klasika.

Nemokamas pakavimas

C&D Style dovanų pakavimas NEMOKAMAS, tad belieka tik išsirinkti, atsipalaiduoti ir atsiimti meilės sau ir kitiems praturtintą dovaną.

https://www.cdstyle.lt/

https://www.facebook.com/cdstyle.LT/

__________________________

Dovana mylimajai – šilko švelnumo prisilietimas

EDIALL

Ieškote dovanos savo mylimai moteriai artėjančios Valentino dienos proga? Tuomet užsukite į „Ediall.eu” internetinę svetainę, kurioje rasite išskirtinių, rafinuotų natūralaus šilko apatinių drabužių, naktinių, chalatų, įvairiausių aksesuarų. Tai – vardiniai lietuvių kūrėjos Editos Akutinės kūriniai, kurie pabrėš jūsų mylimosios moteriškumą ir žavesį.

Apgaubkite savo mylimąja prabangos ir švelnaus jaukumo aura! Šilko švelnumo ir glotnumas suteiks jai malonius kūno pojūčius... Nuo neatmenamų laikų yra žinoma, jog šilko žvilgesys pavergia kiekvienos damos širdį. Šilkiniai apatiniai ir miego drabužiai – tai vertybės ir meilės harmonija.

Tik pasirinkite spalvą, kuri labiausia suintriguos jūsų meilę. Gal ji dievina raudoną aistros spalvą, o gal juodą it naktis? Galbūt ji neabinga rafinuotam pudros atspalviui, o gal ją vilioja baltas sniego purumas. Tiesiog pamėginkite nuspėti jos norus. O ji tikrai atsidėkos jums už troškimą suteikti jai nepakartojamą jausmą…

Artėjant Valentino dienai „Ediall.eu” taikomos išskirtinės nuolaidos įsimylėjusiems!

www.ediall.eu

www.facebook.com/ediall.lt

www.instagram.com/ediall_lt

_____________

Dovanų idėjos iš „Mados prieskonių“

Mados prieskoniai

„Mados prieskoniai“ – tai gerai žinomų prekės ženklų laikrodžių ir papuošalų parduotuvių tinklas didžiausiuose Lietuvos miestuose bei internete. „Mados prieskoniai“ savo klientams tiek vyrams, tiek moterims gali pasiūlyti labai platų laikrodžių asortimentą nuo klasikinių šveicariškų „Certina“, „Tissot“ iki naujausių mados tendencijų įkvėptų, tokių kaip „Daniel Wellington“, „Diesel“, „Тоmmy Hilfiger“, „Michael Kors“ ir daug kitų. Be to, čia rasite stilingų, išskirtinių papuošalų bei aksesuarų, kurie suteiks naujų spalvų bet kuriam stiliui. Dar nebuvo taip paprasta išsirinkti dovaną savo mylimiausiems!

Dovanų idėjos moterims:

„PD Paola“ – tai elegantiški, išraiškingi rankų darbo papuošalai šiuolaikiškoms moterims ir merginoms. Įvairių formų, neįpareigojantys, kasdieniam stiliui tinkantys papuošalai, kuriuos visada lengva derinti! Valentino dienos dovanų idėjai siūlomos naujienos iš „PD Paola“ – auskarai ir kaklo papuošalai su Zodiako žvaigždynais. Padovanokite unikalų talismaną, kuris bus ne tik įvaizdžio detalė, bet ir sentimentalus papuošalas!

„Daniel Wellington” – tai stileivų širdis užkariavęs prekės ženklas, kurio esmė: šiuolaikiškas skandinaviškas minimalizmas ir nesenstanti klasika. Dovanų idėja iš „Daniel Wellington“ papuošalų kolekcijos, kurią sudaro žiedai, auskarai, apyrankės bei kaklo pakabukai. Šie aksesuarai puikiai tiks kiekvienai progai ir bet kokiai aplinkai, nes jie sukurti atsižvelgiant į nesenstantį stilių ir universalumą.

Dovanų idėjos vyrams:

„Tommy Hilfiger“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių gyvenimo būdo prekių ženklų. Šis ženklas pripažintas tarptautiniu mastu už klasikinio amerikietiško stiliaus esmę bei pasižymi išbaigtu dizainu. Dovanų idėja vyrams: „Tommy Hilfiger“ apyrankės, tiems kurie mėgsta amerikietišką stilių bei aktyvų gyvenimo būdą.

„Fossil“, tai – išskirtinis prekės ženklas, pasižymintis autentiškumu, estetika ir šiuolaikišku vintažiniu dizainu. Dovanų idėja vyrams: „Fossil“ apyrankės išskirtiniams vyrams, kurie mėgsta šiuolaikiškumą su vintažiniais prieskoniais!

„Diesel“ – itin perspektyvus ir kūrybiškas prekinis ženklas, kuris neseka mados tendencijų, o jas kuria! Šio ženklo stilius: individualus, atviro mąstymo, drąsus.

Dovanų idėja vyrams: „Diesel“ apyrankės – vyrams su charakteriu, spinduliuojantiems išskirtinumą! Tai – tinkamiausias pasirinkimas tiems, kurie ieško drąsų stilių pabrėžiančio aksesuaro.

Dovanų idėjos jai ir jam:

„Tommy Hilfiger“ poros rinkinį sudaro du identiški laikrodžiai: moteriškas (35 mm kurpuso plotis) ir vyriškas (41 mm korpuso plotis). Tai – modernus laikrodžių rinkinys porai, norinčiai turėti vientisą bei savitai unikalų stilių. Kurkite savo laiko istoriją kartu!

Itališkos „Nomination“ personalizuotos rankų darbo apyrankės vyrams ir moterims. Tai idėja pačiam pirkėjui susikurti unikalią apyrankę iš skirtingų narelių, kuri tarsi pasakotų istoriją apie jo gyvenimą. „Nomination“ apyrankės – ideali dovana vienas kitam! Susikurkite savo vienintelę ir nepakartojamą meilės istoriją su skirtingais nareliais, kurie padės įamžinti gražiausias gyvenimo akimirkas!

Daugiau dovanų idėjų rasite:

www.madosprieskoniai.lt

https://www.facebook.com/Madosprieskonia

https://www.instagram.com/mados_prieskoniai

_____________________

Unikalios, ilgaamžės ir sujungiančios istorijos

JACOB COLLINS

Sakoma, jog klausydamiesi didžioji dalis žmonių galvoja apie vieną dalyką: ką atsakyti. Ir tik tikras draugas tuo metu stengiasi išgirsti: klausydamasis suprasti, suprasdamas pajusti. Sakoma, kad jausmai įžiebia meilę, o ji brandina draugystę. Rišančią, sujungiančią, vienijančią. Gyvą, kaip „Jacob Colinn” apyrankės, istoriją – apie meilę, draugystę ir jausmus. Skirtą dalintis su žmogumi, kuris stengiasi visuomet tave išgirsti.

Taigi, idėja kurti apyrankes gimė iš įkvėpimo pasakoti istorijas. Noro dovanoti meilės ir draugystės simbolį. Ženklą, rodantį, kad brangios ir nesibaigiančios istorijos, skirtos dviem, gali tilpti ant rankos, o kartu – saugoti visas svarbiausias akimirkas. Tokios istorijos yra unikalios, nes „Jacob Colinn” apyrankės graviruojamos asmeniškai jums – jūsų sukurtais tekstais ar simboliais. Tad įamžinkite tai, ką norite pasakyti. Tokios istorijos yra ilgaamžės, nes „Jacob Colinn” apyrankės gaminamos naudojant tik aukščiausios kokybės medžiagas. Todėl draugystei galite suteikti nepavaldumą laikui. Tokios istorijos yra sujungiančios, nes „Jacob Colinn” apyrankės kuriamos norint suvienyti dvi širdis, tad nešiokite jas brangiausiam ryšiui parodyti. Simboliui tikros draugystės, kurią pažinti lengva iš „Jacob Colinn” apyrankės.

„Jacob Colinn” apyrankės skirstomos į tris kolekcijas: „Classic“, „Modern“, „Endless“. Taip pat galite įsigyti šio ženklo kaklo papuošalų, žiedų, auskarų – kai kurie jų gali būti graviruojami.

Artėjant Valentino dienai rasite išskirtinių „Jacob Colinn” pasiūlymų ir specialių nuolaidų: su kodu LOVE skaitytojams taikoma 15 proc. nuolaida!

www.jacobcolinn.com/lt

www.facebook.com/JacobColinnLT
www.instagram.com/jacobcolinn

_________________

Jurga Kančienė: „Kiekviename iš mūsų dega ugnis ir gyvena meilė“

J. Kančienė

Jurga Kančienė, prekės ženklo JURGA KANCO įkūrėja – žinoma kaip produktų, drabužių ir interjero dizainerė. Pasak Jurgos, kūryba, laisvė, savirealizacija yra didžiausias gyvenimo džiaugsmas ir dovana. „Mano kasdienybė – kurti žmonėms grožį, pildyti jų norus, ieškoti visur kokybės. Ir visiškai spontaniškai, dirbdama interjero dizainere ir neradusi klientams bei sau nusipirkti tinkamų produktų, pradėjau juos kurti pati – jums ir jūsų namams”, – sako kūrėja apie savo kūrybinio kelio pradžią.

Internetinėje svetainėje www.jurgakanco.com galite įsigyti itin aukštos kokybės autorinių drabužių, miegamojo bei svetainės tekstilės gaminių iš Lietuvoje išausto, kokybiško minkštinto lino. Tai atsispindi trijose dizainerės kolekcijose: minimalistinėje, romantinėje ir vintažinėje, kuriose rasite kūrinius, skirtus laisvei, poilsiui, miegui ir laisvalaikiui. Minimalistinė apranga išsiskiria aiškiomis linijomis ir griežtais kirpimais; romantinė – jaukiais, moteriškumą spinduliuojančiais raukiniais; vintažinė – natūralaus lino mezginiais.

Jūsų miegamajam dizainerė siūlo taipogi tris patalynės kolekcijas. Minimalistinė patalynė – lygi, klasikinio siuvimo. Romantinė patalynė padailinta raukiniais, o vintažinė – lino mezginiais. Įdomu tai, jog visų kolekcijų gaminiai gali būti jaukiai derinami tarpusavyje. O miegoti dar smagiau vilkint dizainerės sukurtą stilingą naktinį apdarą.

Natūralaus minkštinto lino staltiesės ar takeliai, dekoruoti raukiniais ar mezginiais, papuoš jūsų namus. O gal taps originalia dovana mylimam žmogui? Romantiškam vakarui, o ypač Valentino šventei, jaukią atmosferą sukurs kvepiančios JURGA KANCO rankų darbo žvakės, pagamintos naudojant saugų stiklo indą storu dugnu, papuoštos itališkomis dekoravimo medžiagomis, pripildytos natūralaus sojų vaško, kuriam įsimintiną kvapą suteikia itin aukštos kokybės aromatinis aliejus. „Kiekviename iš mūsų dega ugnis ir gyvena meilė“, – įsitikinusi kūrėja, sukūrusi žvakes intriguojančiais pavadinimais: AŠ, TU, JIS, JI…

„Kiekvieną gaminį sukūriau pati, visi jie yra rankų darbo ir bus siuvami bei gaminami būtent jums. Aukštos kokybės minkštinto lino audiniai ir nepriekaištingas pasiuvimas. Juoda ir balta. Mano pačios rankų darbo kvepiančios žvakės – meditacija po sunkių dienos darbų. Savo kūrybą skiriu laisvai, sąmoningai, save vertinančiai moteriai. Kūriau įdėdama daug meilės, tad dalinuosi ja“, – teigia Jurga Kančienė.

www.jurgakanco.com

www.facebook.com/jurga.kanco.home

www.instagram.com/jurga.kanco

________________

Namų aurą kuria aromatai ir žvakės

IGNO.LT

Internetinėje svetainėje IGNO.LT rasite visko, kas galėtų padėti sukurti šventinę namų aurą. Tai ir italų gamintojų sukurti namų kvapai „Carbaline” su lazdelėmis, ir kvepiančios žvakės. Na, o patys pasiruošti Valentino dienai galėsite dėka unikalių šio prekės ženklo kūno priežiūros priemonių. Bet kuris produktas iš IGNO.LT siūlomo asortimento galėtų tapti originalia dovana mylimam žmogui. Jūsų patogumui svetainėje prekės suskirstytos pagal šias kategorijas: pagal kvapą, pagal interjerą bei produktų rinkiniai.

„Kvapai sukelia prisiminimus ir kuria šventinę nuotaiką. Tarkim, gaivūs,

lengvai saldūs kvapai mus nukelia į šiltus, saulėtus nostalgiškus vasaros

vakarus. Valentino vakarui tiktų intensyvesni, jausmus žadinantys kvapai”, – teigia Valerijus Zaicevas, svetainės IGNO.LT įkūrėjas.

Renkantis kvapus skirtingoms patalpoms svarbu žinoti, ko norime.

Jei siekiame miegamajame nusiraminti, atsipalaiduoti, tiks levandų,

jazminų, ramunių natos. Romantinei nuotaikai sukurti siūloma išmėginti

rožes, jos, tikima, yra natūralus afrodiziakas, be to, nepamirškite

kvapiųjų kanangų („ylang ylang“), nes jos palankiai stimuliuoja nervų

sistemą. Vonioje rekomenduojami švaros, gaivos kvapai – citrusinių

vaisių, Alpių kalnų, jūros dvelksmo.

Namų kvapus – difuzorius su lazdelėmis – labai paprasta naudoti. Į kvepalų indą įdedama specialių porėtų rotangų lazdelių. Mediena po truputį prisigeria eterinio aliejaus, dėl kapiliarinio efekto aromatas kyla viršun, o paskui išsisklaido ore. Į aplinką jis patenka ir per indo kaklelį, tad atsiskleidžia visos kvapų natos.

„Nebijokime eksperimentuoti, keisti aromatų, nes kvapas – tai įkvėpimas. Jis

dinamiškas, sezoninis, kintantis – kaip ir mūsų nuotaika“, – sako kvapų žinovas V. Zaicevas.

www.igno.lt

www.facebook.com/igno.lt/

__________________

Kvapų harmonija mūsų namuose

360 wishes

„360 Wishes”, tai – aukštos kokybės namų kvapų bei aromatinių žvakių gamintojas Lietuvoje. Gamintojas, kuris taikosi į auditoriją, ieškančią individualių kvapų, norinčią išsiskirti.

„360 Wishes” siūlomų aromatų gama jau yra pelniusi daugybę simpatijų bei rekomedacijų. Namų kvapai maišomi su aukštos kokybės ekologiška baze ir kvapniaisiais aliejais, skleidžia aromatą net iki 3 mėnesių. Be alkoholio, ftalatų ir parabenų. Aromatas skleidžiasi pamažu ir sukuria kvapų harmoniją namuose.

Sojų vaško žvakės gaminamos rankomis, nedideliais kiekiais. Ypač daug dėmesio skiriama detalėms ir gamybos procesui. Kiekviena žvakė, tai – rankų darbo šiluma. Naudojamas 100 proc. ekologiškas sojų vaškas.

„360 Wishes” naujiena – purškiami kvapai. Kuo jie ypatingi? Pasirodo, jie greitai pasklinda bet kurioje erdvėje, be to, jais galima kvėpinti namų erdvę, drabužinę, automobilį ar kitas patalpas bei daiktus. Buteliuko tūris –100ml, o tai – vidutiniškai net 1000 purškimų! Aromatų pasirinkimas išties gausus – kubietiško tabako ir ąžuolo, slyvos, rožės ir pačiuolės, medienos ir aksominių samanų…

O kaip išsirinkti kvapą internete? Kiekvienas aromatas yra labai individualus, tad kas vieniems gali būti kaip tobulas aromatas, dar kitiems gali ir nepatikti. „360 Wishes” šiam tikslui turi paruošę trumpą aromatų aprašymą, kuris palengvins jūsų pasirinkimą.

Kodėl verta rinktis „360 Wishes” produktus?

- Aromatai nėra standartiniai, kuriuos galite rasti įprastose parduotuvėse;

- Netestuota su gyvūnais, be alkoholio, ftalatų ir parabenų;

- Namų kvapai maišomi su aukščiausios kokybės bazėmis ir kvapniaisiais aliejais;

- Žvakių gamybai naudojamas tik natūralus sojų vaškas;

- Pagaminta Lietuvoje.

www.360wishes.eu

www.facebook.com/360Wishes.Lietuva

www.instagram.com/360wishes

_________________

Autorinės dovanos po vienu lietuviško dizaino namų stogu

WAPSVA.LT

Šiaulių miesto centre ir internetinėje erdvėje jau aštunti metai veikia „wãpsva LT dizaino namai“. Jų sumanytoja – interjero dizainerė ir kūrybininkė Irmina Savickienė.

Tai – LT dizaino platforma, kur galima ne tik įsigyti vienetinį Lietuvos kūrėjų gaminį, bet ir pasibaigus karantinui vėl lankytis kolekcijų pristatymuose, parodose, dalyvauti workshopuose, paskaitose. Po „wãpsva LT dizaino namai“ įsikūrę daugelis gerai žinomų dizainerių ir prekinių ženklų, kurie garsūs ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Artėjant Valentino dienai ieškome būdų kaip nudžiuginti savo mylimuosius. Dizaino namai kviečia pirkti su meile Lietuvoje sukurtus produktus ir taip prisidėti prie kūrėjo, gamintojo, nedidelio prekės ženklo išgyvenimo šios pandemijos laikotarpiu.

Internetinėje svetainėje „wãpsva.lt“ rasite sau mielų dalykų bei įvairių dovanų idėjų, suskirstytų pagal kategorijas: moterims, vyrams, namams, aksesuarai, kosmetika ir kt. Kad šįmet pasiruošti šventei būtų lengviau, pradėjo veikti ir artėjančiai Valentino dienai sukurta speciali rubrika. Kodėl gi nenustebinus mylimo žmogaus stilizuotu „Makeheadsturn“ ženkleliu ar #morzėssesės apyranke, kurioje morzės abėcėle užkoduotas žodis padės išreikšti jausmą ar palinkėti meilės iš visos širdies. Ypač didelis pasirinkimas įvairių lietuvių autorių bei prekių ženklų papuošalų.

„wãpsva.lt“ rasite ir lietuvių kvapų guru Aisčio Mickevičiaus #fumparfum sukurtų kvepalų, skleidžiančių pačius įvairiausius pojūčius, kai patenka ant jūsų kūno bei ekologiškas, parfumerijos ir magijos ritualų kupinas „Smells like spells“ žvakes, namų kvapus, smilkalus, net eterinius aliejus.

Mylimam žmogui galima padovanoti ir stilingą džemperį ar marškinėlius su intriguojančiu užrašu, o raudona kuprinė visada primins aistringą Valentino dieną.

www.wapsva.lt

www.facebook.com/wapsvalt

www.instagram.com/wapsvalt/

Užsakymo nr.: PT_86402013