Klasikiniam įvaizdžiui sukurti rinkitės neutralios spalvos kuprinę, pavyzdžiui, juodos, rudos ar pilkos. Šios spalvos yra universalios ir lengvai derinamos prie bet kokios aprangos. Dėl savo patvarumo ir geros kokybės odinė kuprinė taip pat yra puikus pasirinkimas klasikiniam įvaizdžiui sukurti.

Jei norite atrodyti drąsiai ir madingai, rinkitės ryškios spalvos arba margintą kuprinę. Tokia kuprinė taps bet kokio drabužių derinio pagrindiniu akcentu.

Renkantis kuprinę svarbu atsižvelgti ir į progą. Jei ieškote kuprinės kasdieniam nešiojimui, rinkitės tokią, kuri būtų patogi ir praktiška. Jei ieškote kuprinės ypatingai progai, pavyzdžiui, vakarui, rinkitės stilingą ir labiau traukiančią akį.

Su kokiais drabužiais dera moteriška kuprinė?

Moteriškas kuprines galima derinti prie įvairios aprangos, todėl jos yra universalus mados aksesuaras. Jos puikiai atrodo prie laisvalaikio aprangos, pavyzdžiui, džinsų ir marškinėlių, arba prie madingo ir šiuolaikiško kostiumo. Kuprinės stilius padiktuos, kokią avalynę rinktis: prie sportinės kuprinės avime sportinius batelius, prie puošnios kuprinės – aukštakulnius arba žemakulnius, ilgaaulius arba aulinukus.

Derinant kuprinę prie aprangos svarbu atsižvelgti į kuprinės spalvą ir stilių. Jei dėvite neutralios spalvos aprangą, rinkitės ryškios spalvos ar margintą kuprinę, kad suteiktumėte aprangai spalvingumo. Jei dėvite ryškiaspalvę aprangą, rinkitės neutralios spalvos kuprinę – balansui išlaikyti.

Kokią kuprinę rinktis einant į darbą?

Moteriškos kuprinės taip pat yra puikus pasirinkimas dalykiniam stiliui. Renkantis kuprinę profesinei aplinkai svarbu atsižvelgti į jos stilių ir dydį.

Norėdami atrodyti profesionaliai, rinkitės neutralios spalvos, pavyzdžiui, juodos arba rudos, kuprinę. Šios spalvos yra universalios ir jas lengva priderinti prie bet kokios dalykinės aprangos. Odinė kuprinė taip pat yra puikus pasirinkimas kuriant profesionalią išvaizdą, nes ji suteikia rafinuotumo.

Kalbant apie kuprinės dydį, rinkitės tokią, kuri būtų pakankamai didelė, kad galėtumėte nešiotis visus būtiniausius daiktus, pavyzdžiui, nešiojamąjį kompiuterį, užrašų knygelę ir kitus su darbu susijusius daiktus. Tačiau taip pat svarbu įsitikinti, kad kuprinė nėra per didelė, kitaip ji gali atrodyti gremėzdiškai ir nerūpestingai.

Einant su kuprine į darbą svarbu įsitikinti, kad ji dėvima tinkamai. Petnešos turėtų būti sureguliuotos taip, kad patogiai priglustų prie pečių, o kuprinė turėtų būti nešiojama ant abiejų pečių, kad svoris pasiskirstytų tolygiai.