Nustebintos asortimento

Paprašytos pasidalinti įspūdžiais apie tai, kaip sekėsi stilingus pavasarinius derinius kurti iš „Outlet Park“ parduotuvių asortimento, tiek I. Žuolytė, tiek S. Mušauskaitė paatvirauja, jog buvo labai maloniai nustebintos šiame prekybos centre įsikūrusių parduotuvių asortimento.

“Esu gana dažna „Ogmios miesto“ lankytoja, o kadangi „Outlet Park“ įsikūręs būtent ten, apsilankau ir jame. Tačiau drauge su Sigita beieškant stilingų derinių „Outlet Park“ pavasario reklaminės kampanijos fotosesijai, šį išparduotuvių centrą pamačiau kiek kitomis akimis. Jeigu atvirai, iki tol nemaniau, kad čia galima rasti tiek daug įdomių ir tikrai gražių, naujausias mados tendencijas atitinkančių, stiliaus perliukų; tad manau, kad mano apsilankymai čia tikrai padažnės“ – šypsodamasi įspūdžiais dalinasi Inga Žuolytė.

Jai antrina ir Sigita: „Likau maloniai nustebinta „Outlet Park“ asortimento! Natūralu, jog žinodama, kad tai outlet koncepto išparduotuvių centras, maniau, kad čia bus daug nebeaktualių ir sunkiai pritaikomų drabužių. Klydau! Pasirodo, čia galima rasti ne tik naujausias tendencijas atitinkančių, prabangių drabužių ir aksesuarų, bet ir pasaulinių, premium, prekinių ženklų, tokių kaip „Max Mara“, „Ami Paris“, „Marella“, „Coccinelle“, kurie šiuo metu yra itin aktualūs. O nuostabiausia tai, kad jų kainos tikrai džiugina!“ – sako stilistė.

„Beieškodama Ingai stilingų derinių „Outlet Park“ parduotuvėse, pastebėjau, jog čia gausu sportinių prekių, kurios niekuo nenusileidžia naujausių kolekcijų asortimentui. Malonu, ir tai jog „Outlet Park“ asortimente galima rasti ir lietuvių kūrėjų, tokių kaip „Ycho Studija“, darbų.“ – savo atradimais dalinasi S. Mušauskaitė. „Beieškant stiliaus perliukų, pavyko rasti ir ne vieną ekstravagantišką detalę. Pavyzdžiui, „Twinset“ džinsinį švarką, kuris nors ir pasižymi neįprastu siluetu, yra itin lengvai derinamas. Su juo Ingai Žuolytei sukūriau šį sezoną itin aktualų denim on denim derinį“ – priduria ji.

Džinsinis audinys nuo galvos iki kojų

Stilingi įvaizdžiai bet kokioms progoms

Pasak „Outlet Park“ direktorės Vidos Minkštimienės, šiame prekybos centre galima rasti stilingų drabužių tinkančių bet kokiai progai ir bet kokio stiliaus žmogui. „Nesvarbu, ar ieškote dalykinio kostiumo, ar sportinės aprangos, ar kuo pasipuošti einant į prabangų vakarėlį – „Outlet Park“ parduotuvių asortimentas toks platus, kad net ir apsipirkinėjant su visa šeima, kiekvienas tikrai išsirinks tai, kas tiks ir patiks kiekvienai progai“ – sako ji.

Jai pritaria ir stilistė Sigita Mušauskaitė: „Renkant derinius labai norėjosi parodyti šį „Outlet Park“ įvairiapusiškumą“ – sako ji ir priduria: „lygiai kaip ir ryškią Ingos asmenybę, kuriai atsiskleisti padeda išskirtiniai rūbai bei detalės! Taigi ir mano pagrindinis tikslas buvo sukurti kuo daugiau išskirtinių derinių, tinkančių įvairioms progoms”.

Pasak Ingos Žuolytės, stilistė šiuos tikslus išpildė su kaupu! “Nors iki tol nebuvome pažįstamos ir jokių bendrų projektų neturėjome, Sigita labai greitai ir labai taikliai pajautė mano stilių ir vaibą bei parinko visiškai mano estetiką atitinkančius derinius, kurie man tikrai labai tiko ir patiko.“ – bendradarbiavimo su stiliste įspūdžiais dalinasi gerai žinoma nuomonės formuotoja. „Sigita parinko tikrai labai skirtingų derinių: ir labai klasikinių, net oficialių; ir sportiškų; ir visiškai netikėtų, labai originalių.“ – priduria ji.

Džiaugiuosi, kad pavyko sukurti keletą derinių, puikiai atitinkančių I. Žuolytės estetiką, tačiau tikrai buvo įdomu pamatyti Ingą ir kitame amplua: pvz. vilkint oficialų kostiumėlį. Kaip jau minėjau, deriniuose siekiau parodyti „Outlet Park“ įvairiapusiškumą, tad tikiu, kad įkvėpimo iš jų pasisems skirtingų profesijų, gyvenimo būdo bei stiliaus atstovai.“ – savo kurtus derinius komentuoja stilistė.


2023 metų pavasario/vasaros sezono stiliaus tendencijos

Pasak stilistės S. Mušauskaitės, šį pavasario/vasaros sezoną itin aktualios pastelinės spalvos, žemę siekiantys sijonai ir... kišenės!

„Taip pat neprašausite pasirinkę metalic audinį bei blizgančias rankines. Šį sezoną verta įsigyti ir rūbų, turinčių daug atsikišusių kišenių, o ypač aktualu – cargo kelnės.“ – stiliaus patarimų negaili ji, ir priduria: „Naujose dizainerių kolekcijose galime pastebėti perregimus rūbus ekstravagantiškuose deriniuose bei seksualiuose, figūrą išryškinančiuose suknelėse; tačiau nenustebkite išvydę ir perregimą sportinį kostiumėlį, ar laisvalaikio švarkelį.“

Deriniai, pasak stilistės, puikiai atitinkantys sezono tendencijas:

Pastelinės spalvos

Ingos Žuolytės pastangos rasti balansą tarp „noriu“ ir „reikia“

„Man taip patiko Sigitos parinkti deriniai, taip gerai su jais jaučiausi fotosesijos metu, jog norėjosi įsigyti beveik viską! Turėjau kaip reikiant suimti save į rankas, kad neįsigyčiau kai kurių derinių. Ir vis tiek iš fotosesijos išėjau nešina viena pora batų!“ – juokiasi nuomonės formuotoja Inga.

O paklausta, kaip jai pavyko norint visko, apsistoti ties viena batų pora, Inga atvirauja: „Apsipirkinėdama visuomet stengiuosi rasti balansą tarp „noriu“ ir „reikia“. Tai padaryti padeda pastangos pernelyg nepasiduoti vyraujančioms tendencijoms, ir, prieš įsigyjant drabužį, apsvarstyti ar rūbas iš tiesų tinka būtent man, ar jis nebus trumpalaikio nešiojimo, ar yra pakankamai universalus ir galėsiu juo vilkėti ne vieną sezoną bei ar nekils keblumų derinant jį prie jau turimų drabužių“.

Užsiminus, kad tai ganėtinai tvarūs vartojimo požymiai, Inga juokiasi: „Na, nuomonės formuotojų gyvenimo būdo niekaip nepavyktų pavadinti labai tvariu, tačiau stengiuosi išlaikyti balansą, ir pernelyg nenukrypti į visiškai priešingą tvarumui svarstyklių pusę. Na, pavyzdžiui neturiu įpročio kiekvieną pavasarį pilnai atnaujinti savo garderobo, tačiau, žinoma, spintos turinį peržvelgiu ir natūraliai pasiduodu trendams, keletą vyraujančių priderindama prie savo spintos turinio. Tokiu būdu jį atšviežinu, pritaikau prie tuo metu vyraujančių stiliaus tendencijų“ – savo garderobo atnaujinimo įpročiais dalinasi nuomonės formuotoja.

Stilistės rekomendacijos ko ieškoti „Outlet Park“ parduotuvėse

Paprašyta pasufleruoti ko „Outlet Park“ parduotuvėse turėtų ieškoti pavasarinį garderobą norinčios atšviežinti fašionistos, Sigita nusišypso ir mielai pasidalina patarimais. „Rekomenduoju ieškoti klasikinių kokybiškų daiktų, kurie čia yra gerokai pigesni. Siūlau atsižvelgti į medžiagas, pasiuvimo kokybę, siluetą. Taip pat čia galima rasti daug išskirtinių daiktų, kurie pasižymi savo forma, raštais, spalvomis. Manau, tai puiki vieta įsigyti kokią nors tikrai išskirtinę detalę stilingam deriniui už labai patraukią kainą“ – sako ji.

Taigi jei ir jūs norite į savo spintą įnešti šiek tiek vyraujančių naujovių, pats laikas apsilankyti „Outlet Park“ išparduotuvių centre!