„Factory by Ribas“ juvelyrikos salonų tinklo įkūrėja Dana Ribas siūlo ypatingomis progomis – baigus mokyklą ar sulaukus aštuoniolikos metų – merginą pradžiuginti ypatingu papuošalu, kuris bus vertingas ir mylimas visą moters gyvenimą.

„Daugumai merginų pirmąjį gyvenimo deimantą padovanoja būtent tėvai, o ne sužadėtinis. Kiekvienai tai – ypatingas momentas. Rekomenduoju tokiai dovanai į juvelyrikos saloną atvykti kartu su dukra, ramiai pasimėgauti puodeliu kavos, pajausti salono atmosferą, suteikti merginai galimybę pasipuošti skirtingais papuošalais, geriau pažinti tauriuosius metalus, skirtingus brangakmenius ir leisti jai pačiai išsirinkti dovaną, kurios labiausiai norėsis. Tai taps ypatinga šventės dalimi ir papuošalu, kurį mergina vėliau galės derinti su kita pamėgta juvelyrika, po truputį pildydama savo papuošalų dėžutę ypatingomis brangenybėmis“, – mano „Factory by Ribas“ deimantų namų įkūrėja Dana Ribas.

Į kokius papuošalus vertėtų atkreipti dėmesį? Tai priklauso ne tik nuo merginos skonio, bet ir jūsų šeimos įpročių bei tradicijų. Jei tai pirmasis merginos deimantas, geriausiai pradėti nuo minimalistinių auskariukų su deimantais, kurių kainos prasideda nuo 220 eurų. „Jeigu toks modelis tinka ir patinka, tai bus auskarai, kuriuos mergina nešios kiekvieną dieną. Jie subtiliai puošia, tinka ir universitetui, ir darbui, ir vakarėliui. Kiek vėliau turimus auskarus bus galima atnaujinti prie jų priderinant auskarų švarkelius – aukso ir deimantų apvadėlius, kurie dera ir vizualiai padidina akutės formos auskarus“, – rekomenduoja deimantų specialistė.

Kitas populiarus pasirinkimas – žiedas-juostelė su deimantu arba spalvotųjų brangakmenių eilute. Šie žiedai, kaip ir minėti auskarai, dera prie visko, yra klasika, kuri šiuo metu dar ir labai madinga, be to, jie gražiai atrodo ne tik po vieną, bet ir nešiojant keletą žiedų kartu.

Jeigu ieškote išties išskirtinio papuošalo dukrai ir biudžetas neriboja, Dana Ribas rekomenduoja apsvarstyti teniso apyrankes arba koljė, o galbūt šiuo metu be galo madingą „Messika“ juvelyrikos kolekciją su judančiais deimantais. „Tai – tikrai prabangūs papuošalai, idealiai tinkami tokioms reikšmingoms gyvenimo progoms, kaip diplomo teikimas, aštuonioliktas gimtadienis ar kita svarbi šventė“ – sako gemologė. „Išskirtinius papuošalus mėgsta visi, bet klaidingas įsitikinimas, kad visa juvelyrika su deimantais – neįkandama prabanga. Nuo pat pirmojo „Factory by Ribas“ salono atidarymo dienos stengiuosi į Lietuvą atvežti nuostabių papuošalų kiekvienam prieinamomis kainomis. Papuošalų su deimantais kaina prasideda nuo 55 eurų, o kartu praleistas laikas, pirmoji pažintis su deimantais merginai įsimins ilgam. Nepriklausomai nuo to, kiek tai dovanai buvo išleista“, – įsitikinusi garsiausių šalyje juvelyrikos salonų įkūrėja.

Ypatingų dovanų artimiesiems ieškokite „Factory by Ribas“ juvelyrikos salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje arba internetu www.factorybyribas.lt.