Medžiagos

Jau tikriausiai girdėjote, kad šį sezoną ir toliau madingi odiniai viršutiniai drabužiai. Sijonas ir kelnės taip pat gali būti odiniai. Galite nepabijoti aprangoje pamaišyti ir skirtingus odos atspalvius. Taigi odiniai batai gali būti puikiu madingu akcentu. Taip pat renkantis batus labai svarbu jų kokybė, o madingi odiniai batai pasižymi ilgaamžiškumu.

Žinant, kokie stilingi drabužiai šiuo metu „ant bangos“, bus lengviau rinktis ir prie aprangos derančius batus. Tad oda nėra vienintelė dizainerių galvose dominuojanti medžiaga šį sezoną. Dar jie siūlo drabužius paįvairinti tiek natūraliu, tiek ir dirbtiniu kailiu, aksomu, kašmyru.

Spalvos

Ar žinojote, kad 2021–2022 metų sezono pagrindinės spalvos yra mėtinė, dangaus mėlynumo, levandų, smėlio, labai švelni rožinė, maloni pilka ir grafitą primenanti juoda? Derinant šias spalvas aprangoje, atitinkamai rinkitės ir avalynę.

Sezono topų neapleidžia ir spindinčios spalvos. Tai - aukso ir sidabro spalvos bei visi galimi jų atspalviai. Jos tiesiog dominuoja šį sezoną. Tad nepabijokite įsigyti ir sidabro arba aukso spalvos dekoratyvinių elementų turinčios avalynės. Šios spindinčios spalvos jūsų aprangai suteiks ypatingą akcentą bei įneš naujų spalvų paletę į jūsų spintą.

Stilius

Mėgstančioms išsiskirti galimi įsigyti ir aprangos iš avikailio. Tokiam gatvės stiliui puikiai derės masyvus megztas šalikas su kepure ir grubesnio dizaino aulinukai moterims. Tiesa, galima prisiminti ir kaubojų batus. Jie taip pat mados dizainerių mėgiami šį sezoną. Nežinia, ar tai dėl artėjančių Tigro metų, bet gyvūnų raštai avalynėje dabar ypač mėgiami. Madingi patys įvairiausi gyvūnų kailių raštai bei atspaudai. Nors dabar batai dažnai ir masyvūs, batų dizaineriai sugeba jų formoms suteikti subtilaus švelnumo, lengvumo ir moteriškumo. Apskritai, atrodo, kad dizainerių kūrybiškumas šį sezoną liejasi per kraštus. Jūs tik pasižvalgykite čia: .

Netgi kyla klausimas, ar kada dar buvo didesnis sezoninių batų pasirinkimas vienoje vietoje? Šie batų modeliai patogūs ir patvarūs. Apsiavus tokius batus norisi keliauti, pažinti ir atrasti. Netikėti sprendimai kūrybiškai nuteikia ir pačią batų nešiotoją. Džiugu, kad modeliai nėra nuobodūs, galimi netikėti spalvų deriniai, formų išraiškingumas ir puikiai suderintas subtilumas. Tegul jūsų išsirinkti aulinukai visus maloniai nustebina, o jums suteikia maksimalų patogumą juos avint.

Užsakymo nr.: PT_89074023