Ko gero bent kartą gyvenime kiekvienas iš mūsų esame gavę tokių dovanų, kurias išpakavus, neįsivaizduoji, kur gali padėti ar panaudoti. Dažniausiai tai būna taupyklės, kurios dažnu atveju tik tampa dulkes pritraukiančia statulėle. Arba žvakidė, kuri taip ir nesulaukia tinkamo momento būti uždegta. Neretai ir įvairios vazos ar kiti virtuvės indai lieka ilgam dulkėti spintelės gilumoje, nes dažniausiai visus reikalingus daiktus žmonės ir taip įsigyja patys, nelaukdami švenčių. Taigi, ką iš tiesų verta dovanoti savo artimiausiems šeimos nariams ir draugams, jog vėliau netektų liūdėti dėl veltui išmestų pinigų?

Įvertinkite žmogaus pomėgius

Prieš pirkdami dovanas, nebūtinai kalėdines, kelias savaites pabandykite atidžiau pastebėti žmones, kuriems ketinate kažką dovanoti. Neretai pasitaiko atvejų, jog laukdami artėjančios šventės, žmonės patys išsiduoda, ką norėtų gauti dovanų. Jie tarsi netiesiogiai užsimena: „kaip gaila, kad jau pasibaigė mano mėgstamiausi kvepalai“ arba „norėčiau turėti elegantišką juodą skėtį, nes dabartinis suskleidžiamas mažas man nepatinka“. Jei atidžiau įsiklausysite, ką šneka jūsų artimiausi žmonės, galėsite būti garantuoti, jog įteikta dovana tikrai patiks jos gavėjui.

Taip pat pabandykite prisiminti, ką pastarosiomis savaitėmis veikė žmogus, kuriam renkate dovaną. Galbūt neseniai jis lankėsi teatre, tuomet galimai puiki dovana būtų bilietai į kokį nors spektaklį. Gal tai itin aktyvus ir sportiškas žmogus, tuomet galima išrinkti dovanų čekį sporto prekių parduotuvėje. O gal dovana renkama moteriai, mėgstančiai puoštis, tada geriausias pasirinkimas būtų dovanoti juvelyrinį papuošalą.

Taigi jei atidžiau įsiklausysite į savo artimųjų žodžius ar įvertinsite jų pomėgius, dovanos išrinkimas šv. Kalėdoms ar tiesiog gimtadieniui taps itin lengva procedūra. Daug sudėtingiau, jei užuominų rasti neįmanoma, tuomet reikėtų pasižvalgyti, kokios dovanos gali būti universalios.

Klipshop

Su kokia dovana niekada neprašausite?

Yra tam tikri dalykai, kuriuos mėgstame visi, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties ir pomėgių. Dažniausiai tai yra – skanus maistas, gera kosmetika ir kokybiška apranga. Tiesa, su apranga gali būti sudėtingiau, nes reikia žinoti tikslius kūno formų išmatavimus, žmogaus mėgstamas spalvas ir medžiagų tipus.

Valgomos dovanos taip pat gali sudaryti problemų, jei jos nebus dovanojamos iš karto, o lauks savo eilės savaitę ar daugiau. Taigi, tokiu atveju profesionali kosmetika gali būti geriausias išsigelbėjimas, norint nustebinti močiutę, tėtį ar tuo labiau mylimą merginą.

Štai, pavyzdžiui, profesionalios kosmetikos įmonė L'Oréal stengiasi palengvinti savo klientų vargus ir pati parenka tarpusavyje geriausiai tinkančias priemones bei pasirūpina jų šventiniu įpakavimu. Daugybę tokių puikių pasiūlymų rasite internetinėje grožio prekių parduotuvėje KLIPSHOP - kur galėsite pasirinkti – dovanos ieškote vyrams ar moterims.

Taigi, peržiūrėjus šios svetainės pasiūlymus, nekyla jokių abejonių, jog kiekviena moteris apsidžiaugs gavusi „Kerastase“ plaukus stiprinančių priemonių rinkinį arba L'Oréal Professionnel Pro Longer rinkinį ilgiems plaukams.

Turbūt galvojate, jog vyriškos giminės atstovų su tokiomis dovanomis nenustebinsite, tačiau pagalvokite, kokia jiems atgaiva gali būti tokios dovanos, kai nereikia patiems eiti į kosmetikos prekių parduotuves. Neabejokite, jog geras, kokybiškas skutimosi priemonių rinkinys nudžiugins kiekvieną vyrišką širdį.

Tiesa, kosmetika ir įvairios kūno priežiūros priemonės gali būti puiki dovana ne tik gimtadienio ar vardadienio proga, bet ir artėjant gražiausioms metų šventėms. O KLIPSHOP pasirūpino, jog perkant dovanas būtent šiai progai, jos būtų supakuotos ypač kalėdiškai. Taigi, daugybė gerų pasiūlymų visoms gyvenimo progoms!

Užsakymo nr.: PT_85617405