2016 metais Vilniuje atidaryti „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namai šį pavasarį įžengia ir į Kauną. Prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ dienos šviesą išvydo didžiausi deimantų namai, kuriuose laukiamas kiekvienas, nors kartą pagalvojęs apie savo svajonių akmenį.

„Kauniečiams nuo šiol nereiks gaišti laiko vykstant į sostinę, norint įsigyti tikrai kokybiškų juvelyrinių dirbinių. Mūsų gaminiai – amžinai madingi. Jie tinka moteriai, kuri niekuomet nestovi vietoje ir nori spindėti kiekvieną akimirką. O būtent tokios lietuvės ir yra“, – teigia „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ įkūrėja, gemologė, sertifikuota deimantų ekspertė, vienintelė Baltijos šalyse Izraelio deimantų biržos narė Dana Ribas. Ši specialistė per 20 metų darbinės praktikos aiškiai suprato, ko nori moterys ir kaip jas sužavėti svajonių papuošalais, tad kauniečių laukia daugybė išskirtinių pasiūlymų.

Factory by Ribas (Nerijaus Kuzmicko nuotr.)

Vieninteliai tokie Baltijos šalyse

„The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namai nėra tiesiog paprasta juvelyrinių dirbinių parduotuvė. Tai – vieta, kuri gali didžiuotis, kad jų įkūrėja vienintelė Baltijos šalyse priklauso Izraelio deimantų biržai. Būtent ši narystė klientams užtikrina geriausią kainos ir kokybės santykį.

Deimantų namai jau šį pavasarį kauniečiams siūlys įsigyti ne tik originalių, pasaulyje vertinamų juvelyrinių papuošalų, tačiau ir laisvųjų deimantų, kurie puikiai tinka investicijoms. Būtent narystė Izraelio deimantų biržoje šiems deimantų namams suteikia galimybę išpildyti visus klientų norus ir gauti bet kokio dydžio, spalvos, briaunavimo bei kainos deimantą.

„Šis statusas užtikrina, kad jūsų investicija bus pati geriausia, o deimantas, kurį įsigysite, saugos ir net padidins jūsų pinigus“, – sako deimantų namų įkūrėja D. Ribas.

Neįkainojama patirtimi dalinasi su lietuviais

„The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ įkūrė gemologė D. Ribas. Įmonės vertybės neatsiejamos nuo deimantų – skaidru, profesionalu, patikima ir tvirta. D. Ribas dar 2000-aisiais metais persikėlė į Izraelį, kuriame ir atsivėrė keliai į deimantų pasaulį. Baigusi gemologijos studijas D. Ribas įgavo neįkainojamos patirties, kuria šiandien dalinasi su Lietuvos moterimis. Sukaupusi milžinišką žinių bagažą, specialistė savo rankomis lytėjo deimantų žaliavą ir vertingiausius akmenis bei iš jų pagamintus išskirtinius papuošalus. Greitai D. Ribas tapo viena geriausių gemologių Izraelyje ir šiandien gali didžiuotis esanti vienintelė deimantų biržos narė Baltijos šalyse.

Factory by Ribas (Nerijaus Kuzmicko nuotr.)

Deimantai – prieinami kiekvienam

Dažnai vyrauja nuomonė, kad deimantai – išskirtinė prabangos prekė, kurią gali įpirkti tik labai turtingi žmonės. Kauniečiai turės galimybę įsitikinti, kad tai – netiesa. „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namuose išskirtinį papuošalą gali rasti kiekvienas.

„Norime, kad kiekviena Lietuvos moteris galėtų sau pati pasidovanoti amžiną akmenį, tad mūsų dirbinių kainos prasideda vos nuo 55 eurų. Raginu nelaukti, kol kažkas padovanos jums svajonių papuošalą, kiekviena galime tai padaryti pati“, – teigia D. Ribas.

Deimantų namų įkūrėja, sukaupusi pavydėtiną patirtį, aiškiai žino, kokių papuošalų nori lietuvės bei yra įsitikinusi, kad mūsų šalies damos – elegantiškos, žengia koja kojon su pasauline mada ir yra nepaprastai stilingos.

Factory by Ribas (Nerijaus Kuzmicko nuotr.)

Madingiausia juvelyrika – jau Kaune

„The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namuose galima įsigyti įvairiausių juvelyrinių dirbinių. Vienas iš populiariausių klientų pasirinkimų – juvelyrikos prekės ženklo „Messika“ papuošalai. Nors šio prekės ženklo juvelyrika – viena geidžiamiausių pasaulyje, ja Lietuvoje prekiauja tik „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namai.

„Tai – išskirtinė, šiuolaikiška, moderni ir visame pasaulyje pripažinimą užsitarnavusi juvelyrika, kuri puikiai tinka ne tik šventėms, bet ir kiekvienai dienai“, – teigia D. Ribas.

Pasak specialistės, nereikia manyti, kad deimantai skirti tik progoms. Šiais laikais subtilūs papuošalai yra mėgstami ir vertinami visame pasaulyje, o moterys jais džiaugiasi bei puošiasi kasdien.

Factory by Ribas (Nerijaus Kuzmicko nuotr.)

„Prekės ženklo „Messika“ papuošalai išsiskiria tuo, kad juos kuriant dėmesys telkiamas ne tik į jų spindesį, tačiau ir patogumą bei lengvą derinimą kasdieninėje aprangoje“, – džiaugiasi deimantų namų įkūrėja.

Būtent šiam prekės ženklui Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ skirta atskira erdvė, kurioje džiugina gausus šių juvelyrinių dirbinių pasirinkimas. Kiekvienas galės rasti ypatingą dovaną mylimai moteriai ar svajonių papuošalą, kurį pasidovanos sau.

Gera žinia – pajūrio gyventojams

Nors vilniečiai jau penkerius metus džiaugiasi „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ deimantų namais, o kauniečiai savo mieste į šią išskirtinę vietą taip pat gali atvykti jau dabar, Vakarų Lietuvoje gyvenantys ir pajūriu besidžiaugiantys lietuvaičiai taip pat turėtų suklusti. Jau birželio mėnesį Palangoje bus atidaromi deimantų namai, į kuriuos galės užsukti ne tik palangiškiai ar Vakarų Lietuvos gyventojai, tačiau ir atostogaujantys mūsų šalies pajūryje.

„Džiugu, kad norint įsigyti kokybiškų ir ilgaamžių papuošalų – nereiks toli keliauti. Siekiame, kad kiekvienas Lietuvos gyventojas galėtų patogiai ir be vargo išsirinkti savo svajonių akmenį, tad vis didėjantis deimantų namų skaičius – svarbus žingsnis“, – teigia D. Ribas.

Užsakymo nr.: PT_87212641