Šiandien klasikos ir sporto simbiozė atrodo kaip neatsiejama mados ir stiliaus konstanta, kurią po truputį įsileidžia ir formalesnės aprangos neretai reikalaujančios aplinkos, pavyzdžiui, biuras. Sudėliojau penkis variantus, kaip subtiliai integruoti laisvalaikio avalynę į formalios aprangos kasdienius derinius.

1. Metalo spalva – vyšnaitė ant torto, kai derinys santūrios juodos spalvos. Nesvarbu, ar rinksitės kelnių kostiumą, ar klasikines kelnes ir subtilų topą – svarbu klasikinis siluetas ir drąsus jo kontrastas su dėmesį traukiančia avalyne.
Derinys

„Versace Jeans“ batai, 169.99 Eur | „Armani Jeans“ piniginė, 99 Eur, Step Top"

2. Nuo galvos iki kojų: toks žaidimas įdomus tada, kai pasirenki madingą sezono spalvą ir ja žaidi nuo galvos iki kojų. Esminis derinio akcentas – kailiu dekoruota laisvalaikio avalynė.
Derinys

„Karl Lagerfeld“ batai 219.99 Eur, Step Top"

3. Jaukumo deriniams visuomet suteikia sluoksniavimas, kuris nepakeičiamas rudenį. Klasikinio silueto kelnėms į porą idealiai tinka ilga liemenė ir prie jos spalva derantys patogūs sportiniai bateliai. Ir jauku, ir elegantiška, ir šilta.
Derinys

„Tommy Hilfiger“ batai 139.99 Eur, Step Top"

4. Raudona spalva – šio sezono primadona. Tokiu kostiumu nokautuosi visus, tik norėtųsi ėjimo nestandartine korta. Išbaigčiau derinį netipiniu aksesuarų pasirinkimu – sportine avalyne, kad padidintume efektą.
Derinys

„Hogl“ batai 159.99 Eur | „Karl Lagerfeld“ batai 199.99 Eur | „Versace Jeans“ rankinė 159 Eur, Step Top"

5. Šiek tiek eklektikos dar niekam nepakenkė. Ypač penktadienį, kai šiek tiek laisvės yra net ir rimčiausiose aplinkose. Beje, jei deriniui pasirinksite nėrinių sijoną, pakeitusi kuklesnį topą seksualesniu, o batelius – į aukštakulnius, greitai įšoksite į vakarėlio traukinį.
Derinys

„Karl Lagerfeld“ batai, 199.99 Eur | „Guess“ aukštakulniai, 149.99 Eur | „Versace Jeans“ rankinė, 109 Eur, Step Top"

Daugiau A. Gilytės patarimų: www.gilyte.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)