LEGO konstruktoriai jau ištisus dešimtmečius žadina vaikų vaizduotę bet kokiame vystymosi etape: nuo vos 1,5 metukų gerbėjų, žaidžiančių saugiomis „LEGO Duplo“ kaladėlėmis, iki didžiausių superherojų filmų mėgėjų ir labiausiai patyrusių „LEGO Technic“ konstravimo meistrų.

Originalios, spalvingos ir tarpusavyje derančios detalės su herojų figūrėlėmis kutena net suaugusiųjų smalsumą. Kai už lango spaudžia šaltukas ir pirštinės nuo paskutinio čiuožinėjimo rogutėmis dar neišdžiūvo, ši dovana gali tapti jaukia, visą šeimą smagiam žaidimui suburiančia pramoga.

Kad statomi bokštai negriūtų, į stebuklingą kūrybos pasaulį pasinėrę vaikai ieško problemų sprendimo būdų ir netgi mokosi simetrijos, geometrijos. LEGO taip pat kviečia vaikus mąstyti nestandartiškai. Tad čia robotas gali virsti lėktuvu, o namelis medyje – veterinaro kabinetu ar bet kuo kitu.

LEGO konstruktoriai suteikia neišsemiamų galimybių kurti bet ką: statyti ištisus miestus, gražiausias pilis ir tvirčiausius pastatus, konstruoti lanksčius drakonus, kosminius laivus ir greitas mašinas, su superherojais gelbėti pasaulį, ieškoti lobių, pramogauti su draugais ir įsitraukti į vaidmenų žaidimus.

Pasižvalgykime po keletą labiausiai įkvepiančių LEGO rinkinių, kurie gali būti puiki dovana jūsų mylimiausiems.

LEGO Friends Draugystės namelis medyje

 LEGO Friends Draugystės namelis medyje

Ypatinga, „LEGO Friends“ dešimtmečiui paminėti sukurta dovana nudžiugins berniukus ir mergaites nuo 8 metų, kuriems rūpi planeta ir patinka konstravimo iššūkiai. 1114 dalių rinkinyje yra 4 lėlytės, zuikio figūrėlė ir paslėpti senoviniai lobiai. Neišsemiamų idėjų kupinas rinkinys įtraukia į linksmybes ir leidžia vaikams globoti gamtą, bites bei bičiulius neįgaliojo vežimėlyje.

LEGO City Greitasis keleivinis traukinys

 LEGO City Greitasis keleivinis traukinys

Nuotoliniu būdu valdomas greitasis lokomotyvas su gausybe autentiškų funkcijų paliks neišdildomą įspūdį didžiausiems traukinių gerbėjams nuo 7 metų. 764 dalių rinkinys atkeliauja su 24 bėgių atkarpomis ir 6 žaisti įkvepiančiais personažais. Visai kaip tikras lokomotyvas su pritemdomais žibintais, keleiviniu vagonu ir restoranu kviečia vaikus patirti smagią atradimų kelionę.

LEGO Ninjago Nya samurajės X ROBOTAS

 LEGO Ninjago Nya samurajės X ROBOTAS


Stulbinantis Nya samurajės X roboto žaidimo rinkinys nustebins tikrus nindzių gerbėjus nuo 10 metų. Vaikams patiks atkurti kovas iš TV serialo „NINJAGO®: Crystallized“ su šiuo šauniu robotu, kuris judina klubus, kelius, kojas ir rankas bei turi 2 spyruoklines roboto šaudykles sėkmingai kovai su priešais. 1003 dalių roboto ir 8 išskirtinių, dar niekur nematytų figūrėlių rinkinys perkelia į unikalų superherojų pasaulį.

LEGO Super Mario Nuotykių su Persikute pradinis rinkinys

 LEGO Super Mario Nuotykių su Persikute pradinis rinkinys

Metas smagiai pažinčiai su Persikute! Išmaniomis technologijomis besidomintiems vaikams nuo 6 metų patiks neribotos šio rinkinio galimybės – Persikutę™ „Bluetooth“ ryšiu galima susisiekti su LEGO® Luigi™ arba LEGO® Mario™ ir žaisti drauge. Interaktyvi LEGO® Persikutės™ figūrėlė reaguoja LCD ekranuose ir per garsiakalbį, dovanoja vaisių ir linksminasi ant sūpynių. 354 dalių rinkinyje yra ir trys kiti legendiniai personažai: Lemmy, Geltonas grybas ir Lavos burbulė.

LEGO Harry Potter Magijos ministerija™

 LEGO Harry Potter Magijos ministerija™

Sužavėkite Hario Poterio gerbėjus nuo 9 metų su išskirtine LEGO® Harry Potter Magijos ministerija™ – pirmuoju LEGO rinkiniu, kurį sudaro tokia detali magiškosios būstinės versija su klasikinėmis scenomis, autentiškomis detalėmis ir legendiniais personažais. Kerintis 990 dalių rinkinys dovanoja nesibaigiančius nuotykius ir magišką konstravimo patirtį.

LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla

 LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla

Perkelkite fantastiškas kino studijos „20th Century“ epinio filmo „Įsikūnijimas“ (ang. „Avatar“) scenas į savo namus. Užburiantis LEGO® Avatar rinkinys yra prasminga dovana aistringiems nuotykių mėgėjams nuo 9 metų. Išradingiems žaidimams vaikus įkvėps Džeiko Salio ir Neitiri minifigūrėlės, 2 konstruojamos Šmėklų figūrėlės su lanksčiais plėvelės sparnais ir konstruojama kalnų scena su tamsoje švytinčiomis dalimis.