Žaidimo elementų naudojimas įmonės, kasmetiniuose ir komandos formavimo, bendravimo skatinimo renginiuose leidžia išnaudoti natūralų kiekvieno troškimą konkuruoti ir siekti sėkmės, o tuo pačiu padeda kurti malonią, linksmą ir tobulėti skatinančią aplinką, sudaro sąlygas bendradarbiams geriau pažinti vieniems kitus, skatina bendravimą, stiprina tarpusavio ryšius ir leidžia kokybiškai leisti laiką ne darbinėje aplinkoje. Roadgames orientaciniai žaidimai leidžia patirti įtraukiančių, dinamiškų ir naujų potyrių. Sužinokite, kaip jūsų organizacija gali pasinaudoti Roadgames orientaciniais žaidimais, norėdama paskatinti darbuotojus bendrauti ir burtis į sėkmingas komandas!

Žmogiškųjų išteklių valdymas ir žaidybinimo galimybės

Žaidybinimas arba žaidimo elementų naudojimas su žaidimais nesusijusioje veikloje dažnai siejamas su rinkodara ar švietimu. Žmogiškųjų išteklių valdymas yra dar viena sritis, kurioje žaidybinimo naudojimas gali padėti siekti tikslų, nes gali pasiūlyti esamų ir naujų sprendimų, keliančių darbuotojų motyvaciją ir gerinančių tarpusavio santykius. Kalbant apie žmogiškųjų išteklių valdymą, žaidybinimo elementai dažniausiai naudojami komandos formavimui (įjungimas į komandą ir įmonių renginiai – gimtadieniai, specialūs renginiai, pasiekimų šventės).

Kaip žaidimo elementus įtraukti į verslo renginius? Žaidybinimo elementai dažnai naudojami tam tikroms renginio metu vykstančios veikloms paįvairinti, pavyzdžiui, komandos formavimo žaidimams. Žaidybinimo elementai pasirenkami dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, norint skatinti bendradarbiavimą, bendravimą ar ugdyti problemų sprendimų įgūdžius. Tad žaidybinimo elementų naudojimas suteikia galimybę interaktyviai, patraukliai ir kūrybiškai siekti įvairių tikslų.

Komandos formavimas su Roadgames

Roadgames orientaciniai žaidimai įmonėms yra puikus pavyzdys, kaip galima žaidimus panaudoti žmogiškųjų išteklių valdymo veikloms. Komandos formavimo ir kitos susijusios veiklos gali tapti iššūkiu, todėl dažnai akcentuojamas malonumas, o ne įgūdžių ugdymas ir tarpusavio ryšių stiprinimas. Roadgames žaidimai sukurti integruojanti žaidybinimo elementus, kurie skatina komandinį darbą, lavina problemų sprendimo ir bendravimo įgūdžius, kuria palankią aplinką laisvalaikio leidimui su bendradarbiais. Be to, Roadgames žaidimus paprasta taikyti verslo aplinkoje – jie gali tapti įmonės renginio arba komandos formavimo veiklų dalimi, integruojant visus būtinus gero ir edukacinio laisvalaikio elementus.

Roadgames savo verslo klientams siūlo susikurti jų įmonės renginio tikslus atitinkantį unikalų komandinį žaidimą arba pasirinkti vieną iš jau esamų Roadgames žaidimų. Tai reiškia, kad bet kokia organizacija gali pasinaudoti žaidimų privalumais, norėdama inovatyviai ir moderniai vienyti ir stiprinti darbuotojų komandas. Svarbu tai, kad Roadgames lobių medžioklės žaidimus galima panaudoti ir nuotoliu dirbančių komandų formavimui (žaidimai internetu) bei kurti komandos formavimo renginius bet kurioje pasaulio vietovėje.

Roadgames – idealus pasirinkimas jūsų organizacijai, jei ieškote unikalaus, originalaus ir garantuoto sprendimo, padedančio įgyvendinti esminius žmogiškųjų išteklų valdymo tikslus, pavyzdžiui, formuoti stiprias ir efektyviai dirbančias komandas, kurti pozityvią darbo aplinką. Žaidimai padeda skatinti komandinį darbą, ugdyti individualius lyderystės gebėjimus ir kuria pozityvią bei produktyvią darbo aplinką. To pasiekti padeda žaidybinimas – vienas plačiausiai pritaikomų ir natūraliausių mokymosi ir tarpusavio ryšių stiprinimo metodų.