„Vilnius Outlet“ prekybos centras – vienas draugiškiausių šeimoms. Vėstant orams siūlome dar daugiau įdomių renginių mūsų erdvėse. Norime, kad klientai ne tik patogiai apsipirktų, bet ir kokybiškai leistų laisvalaikį. Mūsų „Hot Wheels“ žaidimų erdvėje-parodoje galės pramogauti visi mažieji lankytojai. Tačiau tikimės, kad užsuks ir didieji automobiliukų entuziastai“, – sako „Vilnius Outlet“ rinkodaros projektų vadovė Rasa Žukaitė.

„Hot Wheels“ žaidimų erdvėje bus galima išbandyti net 25 skirtingas trasas. Savo rankomis pačiupinėti ir palenktyniauti įvairių modelių mašinėlėmis. Taip pat veiks trasų ekspozicija. Bus pristatomos karščiausios ir taip jau „karštų ratų“ bei jų trasų naujienos.

Iki soties prisivažinėjus ir laimėjus ne vienas lenktynes, būtina išdidžiai nusifotografuoti ant tikros nugalėtojo pakylos ir prie fotosienelės. Jos taip sumontuotos žaidimų erdvėje ir specialiai pritaikytos vaikų fotografavimui.

Žaidimų erdvės kūrėja Armina Staniulienė pasakoja, kad ši speciali vieta buvo kuriama negailint nei laiko, nei fantazijos, nei lėšų. „Džiaugiuosi, kad „Vilnius Outlet“ nuoširdžiai ir su meile nori sukurti pridėtinę vertę savo lankytojams. Kurdama „Hot Wheels“ erdvę stengiausi, kad čia užsukusios šeimos praleistų tikrai smagų ir kokybišką laisvalaikį. Spalvingieji automobiliukai tiesiog užburia vaikus, jie gali valandomis lenktyniauti trasomis. Laimingi vaikai – laimingi ir tėvai“, – sako A. Staniulienė.

„Hot Wheels“ daugiau nei 50 metų kuria viena didžiausių pasaulyje žaislų gamintojų „Matell“, puikiai žinanti, kaip sužavėti net ir visko mačiusius vaikus. Ne vienas šių dienų suaugusysis užaugo vairuodamas „Hot Wheels“ automobilius ir jų vaikai turi galimybę tęsti šią tradiciją.

„Hot Wheels“ kolekciją sudaro apie 10 000 skirtingų mašinėlių – pradedant keleiviniais, sportiniais modeliukais ir baigiant džipais bei lėktuvėliais. Nuostabu, bet „Hot Wheels“ mašinėlių pasaulyje yra daugiau nei tikrų automobilių.

Tarp „Hot Wheels“ prekių rasite ne tik unikalius ir nenuobodžius automobilių modelius. Prekės ženklas siūlo ir platų sudedamų takelių, kuriuos galima kūrybiškai konstruoti bei jungti tarpusavyje, pasirinkimą. Taigi, jaunieji lenktynininkai turi galimybę atlikti kvapą gniaužiančius triukus ir patirti daugybę iššūkių trasose. Sukauptą transporto priemonių kolekciją galima priparkuoti įspūdingo dydžio garaže.

„Tai atskiras, veiklos nestokojantis pasaulis, kuriame kiekvienas vaikas gali atrasti save! „Hot Wheels“ žaislus rekomenduojama pirkti vaikams nuo 3 metų, mat juose yra smulkių detalių. Tačiau „Hot Wheels“ skirtas ne tik vaikams. Lietuvoje yra didelė suaugusių gerbėjų bendruomenė, renkanti „Hot Wheels“ ir „Matchbox“ išskirtinius automodeliukus“, – pasakojo „Kotryna Group“ žaislų koncepto vadovė Nomeda Daukantienė.

Šios kompanijos valdomoje parduotuvėje „Baby City/Toy City“, kuri įsikūrusi trečiame „Vilnius Outlet“ aukšte, galima rasti plačią šių originalių mašinėlių ir jų trasų kolekciją.

„Hot Wheels“ žaidimų erdvė veiks „Vilnius outlet“ antrame aukšte, renginių aikštėje iki spalio 17 d.